Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Tamo gde sam naučio da plivam

<< < (5/6) > >>

zorter:
Kako zeljoni kaze ima kamp pored recice (leva strana recice) a sa desne strane je hotel "Vrelo".Oba tik uz recicu.Ali ja bih ti preporucio samo gumenjak da spustis u Drinu ako je ne poznajes dobro.Mozda je (po meni) lepse mesto za kampovanje i bolji prilaz Drini u Rogachici odakle pocinje regata. Evo ti slike tog mesta pa prosudi sam. :good:

Outboard Master:
tu mi nesto plitka voda??!! ja sam mislio da se provozamo po jezeru a ne na drini ???

Željoni:
O.M. pored kampa ima rampa za spuštanje čamaca u Drinu a na samom jezeru koje je udaljeno od kampa 1km takođe postoji rampa za spuštanje . Sve radite sami pa je sve i besplatno. Barem je bilo. Mislim da se nećete pokajati u toj netaknutoj prirodi pitomim i predusretljivim ljudima . Bićete u geografskom i prirodnom okruženju nadaleko nam poznate Klekovače. Živeli i lep provod.

zorter:

--- Citat: Outboard Master  15, 02, 2009, 21:33:33 posle podne ---tu mi nesto plitka voda??!! ja sam mislio da se provozamo po jezeru a ne na drini ???

--- Kraj citata ---

Drina je u Rogachici plitka pri obali ali je blize Bosanskoj strani dovoljno duboka za pentu. Ja sam imao tomos 18 i sasvim lepo je moglo da se provoza nekoliko km. A sto kaze zeljoni imas na jezeru rampu da spustis camac a ako ostajes duze savetujem ti da iznajmis neki splav (jer ih ima na iznajmljivanje) ako hoces extra provod u sopstvenoj reziji.
Evo ti link na kom imas nekoliko splavova za odmor.
http://www.drina-reka.com/perucac.html
Uzivaj i pozzzzz...

Željoni:
Još malo slika

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju