E, ovako treba... > Honda

Honda BF75L (7.5hp)

<< < (7/13) > >>

haklberisojer:
Treba mi jedan savet: sta li moze da bude kada penta upali lepo ali kada se doda gas motor se ugusi i ugasi. Pogledao sam svecice i odvrnuo onaj cetvrtasti sraf sa karburatora ne bi li video ima li sta zaostalo u karburatoru - sve izgleda uredno i cisto. Pali bez problema i po nekolko puta i radi na niskom broju obrataja a onda se ugasi. Kao da nema vise goriva ( a proverio sam gorivo dolazi).

Da li mozda uzrok moze da bude gorivo koje stoji 5 meseci :) u rezervoaru?

budens72:
može da bude zapušena neka dizna....

Zoran Marinković:
 umnik

Proveri da nije nizak nivo goriva u lončetu. Na leru mu ne treba puno goriva pa radi fino. Ako je nizak nivo bude previše sromašna smeša za veće obrtaje

haklberisojer:
Nisam nista dirao nivo goriva. A to me zeza od zime (od Nove godine). Kako se proveravaju dizne (gde se nalaze)? I nivo gde se gleda? (ako nije komplikovano...)

djbtea:
Moram da se ukljucim u diskusiju tvog problema.Postoje ljudi koji kao laici zaista mogu mnoge stvari resiti kao profi maistori,medju tim mali je to broj takvih ljudi,pa ti prijatelju iskreno preporucujem da bez obzira na sve okolnosti koje nas okruzuju u ovom trenutku servisiras motor kod nekog dobrog servisera.Da je Yanaha u pitanju znao bih koga da ti preporucim ali ovako pitaj za dobrog servisera tvog motora,mani se coravog posla sto kaze nas narod   114 k5

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju