E, ovako treba... > Honda
Honda BF75L (7.5hp)
limunardo:
I to sam video ali i tu je u pitanju racunanje od 1997god. pa na ovamo, a moj model je napravljen u periodu od 88-94 ;-)
i serijski broj sadrzi 7 cifara bez slova ?
ljepoja:
--- Citat: limunardo 22, 11, 2012, 16:32:38 posle podne ---Postovanje svima, pazario sam Honda BF75 pa me zanima da li neko zna kako preko serijskog broja motora saznati koje je godiste penta, i da li se to uopste moze saznati iz tog broja a ako ne kako mu doci do godine prozivodnje ?
Hvala unapred drugari sajkaca
--- Kraj citata ---
jako je dugacko da bih pisao tamo u rubrici,posaljite mi broj u inbox pa cu vam poslati godiste
haklberisojer:
Moze li neko strucno da mi odgovori kakva je procedura kada se penta iz naslova startuje na niskoj temperaturi. Oko 0C....
Naime startuje dobro ali joj je izgleda potreban neki rezim zagrevanja, turiranja... Juce sam se namucio 15-ak minuta. Nameravao malo da odradi u leru posto je nisam palio skoro 2 meseca. Startujem sa saugom i stalno mi se gasila kad spustim broj obrataja. Prosle zime sam je, i po onom ledu, preventivno palio i nije imala tih problema.
Do sada je evo 1,5 godinu perfektno radila. Jeste da izgeda mora da se zagreje dobro pre voznje.
Sta bi mogao da bude uzrok ovom gasenju u leru?
gile69:
Pogledaj kakve su svecice i zimi ler mora da bude veci ili dodaj gas prilikom startovanja. upavusi
packe:
svecice karburator ako je sve ok klasicna procedura drukalica cok i pali posle par sekundi vrati cok ako na rucici gasa pise start zakreni gas na start po tvojoj prici sve lici na ler diznu na karburatoru prljavstina ili voda ok
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju