E, ovako treba... > Restauracije

PASARA-REPARACIJA,NADOGRADNJA,PRODUZAVANJE..

<< < (7/20) > >>

taurus021:
Dobro sam sve oprao i pripremio za zavrsno nanosenje farbe,sve je ravno kao staklo,nikako nismo mogli docekati taj trenutak farbanja, :preved:

taurus021:
I tako ja ofarbah korito nemam slike dok sam farbao ali morate me i razumeti uzbudjenie i nisam se ni setio,ali sutra dan sam sve lepo slikao. :yahoo:, :yahoo:, :yahoo:

taurus021:
  Posle farbanja korita nedelju dana smo ostavili da se osusi. Eeee, ondaje moja gospoja rekla da ne zeli samo tendu, nego cvrstu nadogradnju..Tu je opet pocelo moje dumanje i raspitivanje, sta i kako...Nedelju dana pakla u mojoj glavi.Od silnog razmisljanja kako da resim taj problem, ponovo saveti ,prijatelji,raspitivanja,guglovanja po netu..poceo sam da prikupljam materijal.Odlucio sam da radim od spera. Otisao sam u prodavnicu i kupio dve table spera, i ponovo kantu poliestera. Ludilo je ponovo krenulo...Ni svo znanje matetematike,geometrije i trigonometrije mi nije u pocetku pomoglo da bih dobio ono sto je ona zamislila..tri puta sam sklapao i rasklapao dok nisam dobio zamisljenu formu...
     Usput mi je pala genijalna ideja na pamet gde sam otisao na lokalni autootpad i sa slupanog citroena skinuo siber koji sam planirao da ugradim na krov nadogradnje.
     Konacno smo oboje bili zadovoljni onom sto je ispalo...

taurus021:
  Sledece je bilo isecanje prozora,kao i ojacavanje natkabine sa letvicama 5x3. Otisla je gomila srafova za drvo.

kris123:
Ne znam sta drugo da kazem sem SVAKA CAST!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju