Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?

<< < (15/33) > >>

LSI:
Šta mi ovo radimo?

Ja sam izgleda nešto prevideo.

Pročitao sam zakon jutros i u njemu nema zabrane pecanja! Gde je to napisano?
Molim hitno informaciju.

Nadam se samo da nismo svi naseli na neku provokaciju. Ako jesmo, onda smo stvarno ....
Trebalo bi da pošaljemo javno izvinjenje tvorcu zakona zbog svega što smo ovde napisali.

SALE NB:

--- Citat: LSI  11, 02, 2010, 08:51:49 pre podne ---Šta mi ovo radimo?

Ja sam izgleda nešto prevideo.

Pročitao sam zakon jutros i u njemu nema zabrane pecanja! Gde je to napisano?
Molim hitno informaciju.

Nadam se samo da nismo svi naseli na neku provokaciju. Ako jesmo, onda smo stvarno ....
Trebalo bi da pošaljemo javno izvinjenje tvorcu zakona zbog svega što smo ovde napisali.

--- Kraj citata ---

LSI, kao što naslov kaže, zakon ne brani, ali daje mogućnost korisniku voda da zabrani.

mossi:

--- Citat: budens72  05, 02, 2010, 20:19:21 posle podne ---Na žalst Mossi, novi Zakon brani ribolov iz čamca,a korisnici imaju mogućnost da dozvole ako žele, ali u svakom slučaju Zakon je jedna sramota....ne razumem više ko piše te budalaštine....čiji mozak smišlja takve nebuloze...

--- Kraj citata ---

Nisam pročitao sve Zakone i njihova tumačenja, zato sam i pitao i pitam još jednom da li zakon brani ili korisnik vode?
Ako neko ima taj član Zakona neka ga i postavi na forum!

LSI:
Ja sam pročitao zakon - u njemu nema zabrane pecanja iz čamca, ali nisam našao ni deo koji govori o tome da upravljač ribolovnim područjem može da donese odluku o zabrani.

Na sajtu Ministarstva za zaštitu životne sredine sam pregledao veliki broj postova, medju njima i one u kojima je izvesna gospodja Ljiljana Stanojević (nije mi nikakav rod - isto prezime je čista slučajnost) odgovarala i na osnovu njih zaključujem da zaista negde postoji to napisano, medjutim, nigde nisam našao i gde i u kojoj formi stoji da se zabranjuje pecanje iz čamca.

Pored toga, na tom forumu sam iz diskusije koja se tamo vodi video da je, osim pecanja iz čamca, zabranjeno i rekreativno pecanje noću!

Dakle, sve to je negde napisano ali ja ne mogu da pronadjem.
Da li neko može da pomogne?

Valja sve to dobro pročitati, pa da onda nastavimo sa planiranjem daljih akcija po ovom pitanju.

budens72:
I ja sam tražio u zakonu ali ne mogu da nađem.....  :wild:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju