Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?
Željoni:
Nije mnogo komplikovano jedino mi nije jasno ovo polje za potpis ribočuvara , kad on to potpisuje verovatnoća da ću ga videti svaki put kad izađem na vodu je mala. :on_the_quiet:
LSI:
Evo me ponovo kod kuće, pa da opet malo doprinesem ovoj temi.
Ovo je link do odluke o izmenama i dopunama zakona kojm se reguliše ribolov:
http://www.ekoplan.gov.rs/src/upload-centar/dokumenti/zakoni-i-nacrti-zakona/pravilnici/pravilnik_o_izmeni_pravilnika_o_alatima_09.03.2010.pdf
A ovo je adresa na koju svi zainteresovani mogu slati svoje komentare:
cedomir.mijovic@ekoplan.gov.rs
I jedan i drugi podatak skinuti su sa sajta Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja.
Ko pročita, videće da u njima nema ništa novo u pogledu rekreativnog ribolova ili-ti pecanja iz čamca.
Ostaju na snazi odredbe kojima se korisniku ribolovnog područja ostavlja diskreciono pravo da izuzetno dozvoli pecanje iz čamaca ili da ostane na snazi zakonom propisana zabrana.
barbanesa:
Najsvezija informacija
Danas sam razgovarao sa ribocuvarima sa naseg podrucja ,Dunav do malih voda ,pecanje iz camca po njihovim saznanjima je zabranjeno ali ce gledati kroz prste pecarosima koji su kupili dozvolu u mestu prebivalista tj u Bdg a ostali nece moci.Znaci isto kao iranije ako nisi sa ovog ribolovnog podrucja-nema pecanja :suicide:
Kapetan:
neso gde kod nas moze da se kupi dozvola?
Kapetan:
--- Citat: Dule 13, 03, 2010, 22:28:04 posle podne ---Evo i prave informacije za penzionere.
Na skupštini će to biti izglasano, znači biće popusta. Ko je kupio ili do odluke kupi po punoj ceni sledeće godine će dozvolu dobiti besplatno. U stvari računaće mu se kao da je platio. :)
Dakle, penzioneri sačekajte još malo ili kupite dvogodišnjudozvolu.
--- Kraj citata ---
eto sad ljudi koji imaju vremena da pecaju po ceo dan placaju duplo manje.. i to je ocuvanje ribljeg fonda :taunt: :taunt: :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju