Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?
Zoran:
Koliko sam ja upoznat,obala ne može da se zakupi na 99 ili bilo koji
broj godina.Srbija šume daju zakup ali ne obale,oni imaju šumske puteve
otprilike 20m od obale i oni daju zakup od puta prema unutrašnjosti a ne
prema obali.Druga je stvar što zakupac odma uzurpira i obalu ispred zaku-
pljenog placa.
O tome bi trebalo porazgovarati sa firmom Srbija šume,a tražiti zaštitu
od onoga ko upravlja vodama.
Kapetan:
obalu da ali deo vode kako se zakupljuje da imas svoje gazdinstvo kao ovi sto imaju ?
Kapetan:
ja nikad ne videh nikoga da dolazi da kontrolise dozvole ... resio sam da kupim dozvolu ove godine da barem jednom ja drzavi izadjem u susret ...
a koje su cene koncesija ? koja je procedura i slicno ne videh nigde da su imali neki raspis ili se sve zavrsavali u kafani...
Radojković:
--- Citat: Darkobp 06, 03, 2010, 00:30:28 pre podne ---
--- Citat: Kapetan 06, 03, 2010, 00:05:42 pre podne ---jel zna neko posto je Dunav ? to jest kupim 20 metara Dunava to postaje moje mesto zabranim pecanje svima sa obale i iz camca i pecam do mile volje...
--- Kraj citata ---
Nemoguce je kupiti deo obale,bar po nasem zakonu!!!
Al nebih me čudilo da sutra počne prodaja deonica Dunava da napune budzet :lol:
--- Kraj citata ---
E po zakonu a po zakonu jaceg na uscu Tamisa u Dunav gazda-vlasnik luke dunav stavio rampu i ne dozvoljava izlazak na vodu kod dve kule svetilje koje ovi nasi predstavljaju kao kapiju Panceva.Sramota od drzave da su pojedinci mocniji i od zakona i od pravde. :scare:
Kapetan:
--- Citat: Radojković 07, 03, 2010, 22:50:56 posle podne ---E po zakonu a po zakonu jaceg na uscu Tamisa u Dunav gazda-vlasnik luke dunav stavio rampu i ne dozvoljava izlazak na vodu kod dve kule svetilje koje ovi nasi predstavljaju kao kapiju Panceva.Sramota od drzave da su pojedinci mocniji i od zakona i od pravde. :scare:
--- Kraj citata ---
cek ako sam te dobro razumeo izmedju kula postoji lanac?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju