Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?

<< < (31/33) > >>

Zoran:

Koliko sam ja upoznat,obala ne može da se zakupi na 99 ili bilo koji
broj godina.Srbija šume daju zakup ali ne obale,oni imaju šumske puteve
otprilike 20m od obale i oni daju zakup od puta prema unutrašnjosti a ne
prema obali.Druga je stvar što zakupac odma uzurpira i obalu ispred zaku-
pljenog placa.
         O tome bi trebalo porazgovarati sa firmom Srbija šume,a tražiti zaštitu
od onoga ko upravlja vodama.

Kapetan:
obalu da ali deo vode kako se zakupljuje da imas svoje gazdinstvo kao ovi sto imaju ?

Kapetan:
ja nikad ne videh nikoga da dolazi da kontrolise dozvole ... resio sam da kupim dozvolu ove godine da barem jednom ja drzavi izadjem u susret ...

a koje su cene koncesija ? koja je procedura i slicno ne videh nigde da su imali neki raspis ili se sve zavrsavali u kafani...

Radojković:

--- Citat: Darkobp  06, 03, 2010, 00:30:28 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  06, 03, 2010, 00:05:42 pre podne ---jel zna neko posto je Dunav ? to jest kupim 20 metara Dunava to postaje moje mesto zabranim pecanje svima sa obale i iz camca i pecam do mile volje...

--- Kraj citata ---

Nemoguce je kupiti deo obale,bar po nasem zakonu!!!
Al nebih me čudilo da sutra počne prodaja deonica Dunava da napune budzet :lol:

--- Kraj citata ---

E po zakonu a po zakonu jaceg na uscu Tamisa u Dunav gazda-vlasnik luke dunav stavio rampu i ne dozvoljava izlazak na vodu kod dve kule svetilje koje ovi nasi predstavljaju kao kapiju Panceva.Sramota od drzave da su pojedinci mocniji i od zakona i od pravde.  :scare:

Kapetan:

--- Citat: Radojković  07, 03, 2010, 22:50:56 posle podne ---E po zakonu a po zakonu jaceg na uscu Tamisa u Dunav gazda-vlasnik luke dunav stavio rampu i ne dozvoljava izlazak na vodu kod dve kule svetilje koje ovi nasi predstavljaju kao kapiju Panceva.Sramota od drzave da su pojedinci mocniji i od zakona i od pravde.  :scare:

--- Kraj citata ---

cek ako sam te dobro razumeo izmedju kula postoji lanac?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju