E, ovako treba... > Plovila
Amsterdamksko resenje
giganova:
Plovio sam sa njim ali bez vetra,i sa merkurijem 8ks.Fenomenalno se ponasao upravljivost odlicna gaz je tada bio ispod25cm.Imam snimnjeno na tel ali neznam da postavim.Evo i sl. jedne bove pri izgradnji ,radi bolje procene
captjerry:
ma, onda je sve ok...
kad planiras svecano spustanje?...zoves goste da upotpune ceremoniju?...
giganova:
Planirao sam ga za proslu god,sad vise nista neznam,zavisi najvise sta cu uraditi sa tapetarima,tu je i vremenska prognoza kao bitan faktor jer radim napolju,uglavnom kao sto sam i obecao festa mora biti,i bice blagovremeno najavljena
captjerry:
kako mogu da pomognem?...i nemoj da ti je glupo da kazes :) ...
ozbiljno, ima li nekih delova ili opreme koje treba da uradis a radi se od metala ili drveta?...ustvari znas cime se bavim...
giganova:
Na brod nisam stavio ni jedan gvozdeni saf,hroma zato koliko hoces,smatram da cu ograde tende i ostale gluposti zavrsiti do kraja marta,koci me tapetar malo istalacija.Trebaju mi drvene ukrasne lajsne sa unutrasnje strane prozora,po neka polica za garderobu,i kupatilo za koje nemam ideju.Malo je za tus a neznam ni cime da ga oblozim.Imas li neku ideju za pokretne stepenice prednje.Treba da se izvlace i da padaju na obalu.Duzina2,5m
Ma ima puno posla....
Usvakom slucaju Cap hvala.
Admirale i vama znace mi ove pohvale od iskusnog graditelja i pomorca.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju