Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije

KANU

<< < (18/28) > >>

Vlada 69:
Inače,nisam bio u inspekciji kod Antona iz razloga što mi je kasno javio da je gotov jedan komad ali dogovorio sam se da u martu dođem kod njega i naručim jedan kanu.
Još uvek ima vremena pa za sada razmišjlam o boji i o svoj potrebnoj opremi (sigurnosnoj i ostaloj),vesla ću naručiti od nekog lika iz Šapca (na sajmu sam video njegova vesla od jasena i deluju lepo i kvalitetno urađena).

Ko će dočekati proleće  :lol:

nikolagusevski:
Interesujem gde mogu kupiti Knau na napumpavanje Pathfinderr za dve osobe.Dale ce neko znati cenu.i dali se mogu naci na predstojecem sajumu turizma od 06-10 Aprila.

poljo:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=7825.0

ПЕЦОВ:
otidi pa vidi.mislim da su ovi `na vodi`   imali nesto u ponudi.e shop na vodi

BataC:
Prvo pozdrav Duletu Sumadincu I ostalima koji su me podrzali ...Sada vam se vratio sa regate Tamisom u duzini od 120 kilometara,koje sam izveslao za cetiri dana...Plovilo koje sam napravio se fantasticno pokazalo...Prvi put sam veslao ovoliku turu i obzirom da imam 56 godina uopste mi nije tesko pala...Vec mislim na sledecu koja bi bila Tisom ili Dunavom od najmanje 150-180 kilometara...Naravno plovicu kanuom,sandolinom,kajakom-bilo kako ga ko nazivao-koji sam sam napravio...Nema veceg zadovoljstva,verujte... tamis

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju