Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije
KANU
Ignjat:
Gledaj dobro kad budes kupovao. Obicno u ovom periodu, na trzistu se dosta pojavljuju pedaline, kajaci, kanui koji su korisceni tokom sezone u svrsi iznajmljivanja. Obicno su ta plovila u veoma diskutabilnom stanju tj. macka u dzaku. E sad, poliester ili PE, preporuka poliester, ako nista drugo lakse se krpi i odrzava, priblizno su iste tezine kao i PE, recimo da od 5m duzine ne bi trebao da predje 35-37kg.
I samo jos jedan savet, ako uspes da nabavis i outrigger tj. stabilizator. To mu dodje kao prikolica na motoru, a voznja i uzitak sa i bez , razlika kao nebo i zemlja.
:drinks:
dule_sumadinac:
predhodni post je tipican primer spam-a
Zoran Marinković:
:friends:
Dule-šumadinac me je podstakao na razmišljanje, i obzirom da respektujem njegovo iskustvo - dolazim do zaključka
da u stvari ja nisam umeo da koristim :stop: Titelsku "Moravu" tj. nisam očigledno imao dobrog učitelja.... :sorry:
No, bez obzira na to - imam zadovoljstvo da preporučim mog komšiju iz Knićanina koji ima radnju za PROIZVODNJU
I POPRAVKU čamaca i kod njega je nov kanu (kopija Elana) oko 300 eura, zove se ANTON
Pogledajte : www.anton-plast.com
Ignjat:
--- Citat: dule_sumadinac 07, 09, 2011, 09:14:36 pre podne ---predhodni post je tipican primer spam-a
--- Kraj citata ---
....objasni
Aleksandar83:
Dule, ono sto ja znam tj. sto mi je lik koji to prodaje reka je da je ovaj kanu dugacak 500cm sirok 80cm tezak je 35-36kg kaze da je cetvoroslojan da moze i sa i bez prtljaznog prostora. A cena je sa prtljagom 470e a bez prtljaga 440e.
e sad evo jos slika koje mi je poslao:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju