Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije

KANU

<< < (8/28) > >>

Kapetan:
aleksandre pokusaj sa duletom sumadincem on se razume u te rabote, ili googlaj oblik kanua ima dosta informacija

Zoran Marinković:
 :smile:

--- Citat: Aleksandar83  30, 08, 2011, 19:27:11 posle podne ---Jel ima ko meni da pomogne oko izbora kanua??? Nasao sam jedan model i svidja mi se, al ne znam kakav je. Pa bi vole da neko me posavetuje, ako moze. Hvala unapred svima.

--- Kraj citata ---

Neću ti reći koji kanu da uzmeš, ali ti mogu reći da ne uzimaš Titelski, ili bar ne verziju koja nema "kobilicu" duž celog tabana,
koji će ti mnogo pomoći da održavaš pravac i da smanjiš uticaj bočnog vetra.

Govorim ti isključivo iz ličnog iskustva, a ne mogu reći da ne umem da veslam, naprotiv.... imao sam ga i jedino sam mogao da ga koristim
na kanalu i to bez vetra....po Dunavu isključivo nizvodno ili samo preko da preveslaš i da se vratiš.... :heat:

Par puta sam koristio kajake koji imaju pomenutu kobilicu i to je neuporedivo, možeš gde hoćeš i koliko god imaš kondicije i snage....

Pokušaj da  pozajmiš od nekoga par različitih modela čisto da vidiš koji tip ti najviše odgovara pa da se spremiš za sledeću sezonu.

IKA:
Zorane mož to i drugačije da se kaže. Nemora Titelski , može recimo;nemoj da uzmeš Premiksov;
Ovako će misliti, čovek, da mi Titeljani nismo pouzdani
A mi smo baš pouzdani :lula: :stop: :stop:

Zoran Marinković:
 :good:

Tako je Iko, izvinjavam se na pogrešnom objašnjenju: :sorry:

Premiksov kanu koji sam ja imao je za keca. Naravno da ovo nije antireklama, pre bi bila dobronamerno i drugarsko skretanje pažnje
na banalan propust koji se lako može srediti.

I TITEL kao i PREMIX imaju i dobrih stvari (recimo Titeljanke) a lično koristim premixov čamac TISA, i prema mojim potrebama
ne postoji bolji čamac. Sedam godina se družimo i vredi svaku paru.

dule_sumadinac:

--- Citat: Aleksandar83  30, 08, 2011, 19:27:11 posle podne ---Jel ima ko meni da pomogne oko izbora kanua??? Nasao sam jedan model i svidja mi se, al ne znam kakav je. Pa bi vole da neko me posavetuje, ako moze. Hvala unapred svima.

--- Kraj citata ---

Izvoli, pitaj sta te interesuje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju