E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Guma za camac...
Kapetan:
derma u kralja petra PONEKAD to dobije... cena je bila paprena... mislim da sam 7 ili 8 metara platio 50 €
sLLayer:
--- Citat: Kapetan 31, 01, 2010, 15:21:21 posle podne ---derma u kralja petra PONEKAD to dobije... cena je bila paprena... mislim da sam 7 ili 8 metara platio 50 €
--- Kraj citata ---
:scare: to je preeeskupo :nono:, gledao sam da to prave i od onog debelog konopca za vezanje? :superstition:
zoki novus:
gorance imas na bubanj potoku subotom
LSI:
Možda 50-tak evra nije malo ali gledao sam bokobrane koji se kod nas nude i oni najmanji, prečnika ispod 10 cm i dužine oko 30-ak cm pa na više koštaju od oko 900 do više od 2.500 dinara po komadu.
Kad izračunam da bih uzeo npr. četiri najmanja bokobrana i kada bih uspeo da ih dobijem po ceni do 1.000 dinara - to izadje gotovo isto kao guma, a guma ide čitavom dužinom bokova.
Mada, guma ne može da zaštiti bokove od udaraca koji dolaze ispod nivoa na kojem se guma nalazi....
Ma, ko tu da bude pametan?
Izlazi da treba na čamcu imati i gumu i bokobrane!
Misha D:
Guma manje stiti camac jer svojom sirinom od 5-8cm po celom obimu malo toga ima sto moze ublaziti. Bokobrani visinom(duzinom) od 30-60cm i svojom elasticnoscu jedino mogu spreciti ostecenja.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju