E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Guma za camac...
STG:
Ima li neko ideju gde naci gumu koja ide po ivicama camaca,sluzi kao "bokobran"?premix titel je malo daleko...buvljak?
budens72:
Mislim da se firma zove "Gumatik" u N.Sadu...oni su imali....nemam broj....
Radojković:
Na buvljaku u Pancevu kod mene donosi jedan covek razne vrste guma pa i ovu za bok,licno sam kupio neke kedere za staklo pa sam ga pitao sta ima za camce i video sam da ima i tu gumu.E sad nisam ga video zadnjih par nedelja jer je hladno a inace je redovan.Buvljak je onaj prema Kovinu i samo nedeljom ima prodavaca i blata koliko hoces.Mislim da je iz Borce ili Ovce pa ako bude bio sutra pokupicu telefon mozda nekom zatreba.
STG:
--- Citat: Radojković 30, 01, 2010, 18:25:30 posle podne ---Na buvljaku u Pancevu kod mene donosi jedan covek razne vrste guma pa i ovu za bok,licno sam kupio neke kedere za staklo pa sam ga pitao sta ima za camce i video sam da ima i tu gumu.E sad nisam ga video zadnjih par nedelja jer je hladno a inace je redovan.Buvljak je onaj prema Kovinu i samo nedeljom ima prodavaca i blata koliko hoces.Mislim da je iz Borce ili Ovce pa ako bude bio sutra pokupicu telefon mozda nekom zatreba.
--- Kraj citata ---
Buvljak kod one pumpe sa konjem?
Ajd ako ga slucajno vidis pokupi broj,moram to da najurim. :drinks:
LSI:
--- Citat: gorance 30, 01, 2010, 19:18:20 posle podne ---
--- Citat: Radojković 30, 01, 2010, 18:25:30 posle podne ---Na buvljaku u Pancevu kod mene donosi jedan covek razne vrste guma pa i ovu za bok,licno sam kupio neke kedere za staklo pa sam ga pitao sta ima za camce i video sam da ima i tu gumu.E sad nisam ga video zadnjih par nedelja jer je hladno a inace je redovan.Buvljak je onaj prema Kovinu i samo nedeljom ima prodavaca i blata koliko hoces.Mislim da je iz Borce ili Ovce pa ako bude bio sutra pokupicu telefon mozda nekom zatreba.
--- Kraj citata ---
Buvljak kod one pumpe sa konjem?
Ajd ako ga slucajno vidis pokupi broj,moram to da najurim. :drinks:
--- Kraj citata ---
I meni treba ova guma. Radojkoviću, biću zahvalan za informaciju - telefon čoveka koji pravi, odnosno prodaje, za koje vrste čamaca, cena po metru i sl.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju