Ribolov > Ribe naših reka, jezera, mora
SOM
Kapetan:
--- Citat: busa2 27, 01, 2010, 20:42:11 posle podne ---lepa tema deda , mada se neslazem sa tobom sto sve to tako detaljno izlazes jer pored tebe i svi ostali komentari su sa DUNAVA opet ce ovi sa bare save da nam nesto bajaju.Mora se njima to naplatiti nevalja ih vise puniti informacijama jer oni posle ispadose pecarosi na DUNAVSKO znanje.
--- Kraj citata ---
deda samo rokaj , ne daj se omesti... za savu je od vajkada bio plovak...
...izes reku koja Djerdap nema..
rade:
Osta samo pozuteli papir na kome su nekada bili zabelezeni ulovi sa Dunava.Neracunam one sarane od skora.
busa2:
sala na stranu . moja iskustva su sledeca sve je manje vise relativno ali 0d 14h do 17h rezultate sam bolje imao na velikim dubinama (malte ne na samom plovnom putu) a udarno je od 19h do 23h dubine od 5 do 8m i to gde narvno tereni naglo menaju dubinu pa na onoj plicoj zaravni.Sto se tice mamaca svakakve kombinacije sam probao ali je rovac najbolja varijanta solo 2-3kom ili u sendvicu sa durdubkom.Za one koji neznaju pricam o potezu DUNAVA od batajnice do lida zemun.
busa2:
Rade moras da platis pivo da ti overimo taj zuti papir inace bices i dalje mokar u Dunavu.Naravno dedi sok.
Sinke:
Nisam buckaros iako sam nekoliko puta bezuspesno pokusavao da izbuckam nekog brku,najveci za sada je dosao na dubinku,mamac kolacic za soma tj. mix crna glista,durdubak i rovac.Mesto usce Save u Dunav imao 20 kg.Datum imate na slikama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju