E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''
Admiral:
konzole, sedista, lukovi
za koje tipove camaca?
jel imas kupce?
skice, crtezi, slike
captjerry:
...nemam kupce unapred ali mnogi su zaiteresovani...te konzole treba da budu povoljne zato sto oni koji imaju dosta da plate vec imaju sve to na svojim camcima...to je otprilike za ljude sa nekim pasarama, gumenjacima, metalnim camcima....takodje te konzole bi mogle da se ugradjuju u nova plovila, to mozemo da vidimo sa nekim ljudima ali otom potom...uglavnom za otvorene camce i eventualno neke manje fly bridge-ve...cak bi mogao da napravis kavu jednostavnu varijantu da ta knzola moze da se stavi uz zid kabine tako bi i oni kabinasi mogli da je ugradjuju umesto da prave neke metalne skalamerije...sad vidi koliko ti se isplati i da li, ali mislim da bi to bio dobar potez jer znam za cim dosta ljudi traga..naravno da je to ispod tvoje lige ali, jbg, neki ehtra kes nije na odmet...probacu da nadjem fotku...
Kapetan:
samo vislje...
takodje
captjerry:
moze i tako...evo jedne fotke ako uspes da vidis na vrhu kataloga...
Admiral:
Odlicno jerry.
meni su nekako previse coskaste ove konzole. Imace dimenzije sam procitao sa onih italijanskih.
Sada radim najednom camcu ali cu vec od nedelje videti da radim jedan prototip.
Cucemo se jos danas a ti vidi ako imas sliku necega sto se tebi dopada.
Da napranimo dva modela, jedan samostojeci, sa sildom od pleksiglasa, i jedan za kacenje na zid kabine.
Ok razradicu ideju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju