E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''
stvlada:
Ovaj snimak sam hteo da postavim za sve koji razmisljaju o pravljenju camca. Narocito za stvladu. Normalno je da vecina camaca nikada ni ne dodje u tako tesku situaciju ali kada dodje, dobro je imati adut u rukavu.
dobro kazes da se u ovakvu situaciju tesko dolazi,samo ne znam zesto se gliserasi plase metalnih klikera kad je plastika toliko jaka,sam si rekao da treba zameniti flotu pasara koje su stare po 20tak godina i da ni jedna nije cela sto od udaranja o razne predmete sto od osmoze tj raka plastike,a moj dnjepar ima 29 godina i nigde ni jednu tacku prosle godine sam ga osmirglao i ofarbao i uverio sam se da je ipak aluminijum zakon,a i pitanje je koji je sastav aluminijuma koji su ispitivali opet svako voli ono sto zna da radi,a i ukusi su razliciti
Admiral:
Ma ne boje se "gliserasi" ili "plasticari" da ce im kliker probiti trup. Nego ruzno izgleda. Ipak su to lepi i skupi camci.
Sto se osmoze tice, pitanje je u redovnom odrzavanju. Nije osmoza obavezno propadanje. Ako se dobro cuva camac moze nikada da ne dobije osmozu.
Samo sam hteo da vidis ovaj test. Nemam ja nista protiv Al.
stvlada:
najbolje bi bili da mi napravimo mini brodogradiliste :good: pa da bude sve u ponudi
Admiral:
To bas i hocu. Zato sam se i locirao 500m od obale. Imam i rampu.
Prostor za zimovnik, opravke, razne radove, druzenje.
Brodogradilliste po narudzbini.
A sve na 25 minuta od Hajata.
Admiral:
Divim se espresovoj povoljnoj ponudi.
Evo narucite kod mene camac od 8,5m (2,5m duze od onih) vrhunski opremljeno i sa motorem, plus gorivo za godinu dana i sve jeftinije za 10000evra. Al jbg nase je ******
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju