E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''
Admiral:
Evo slike jednog zavrsenog modela, 7,5m, pred spustanje u vodu.
Na vodi se pokazao jako podvozan, lako se upravljalo njime, primio je kao teret devetoro nas, a da nije promenio plovna svojstva. Sa motorom od 50 konja skoro je izglisirao. Deo enterijera i neka resenja oko tende sam na odluku prepustio vlasniku.
Imam i mali video ali jos nije obradjen.
Pozdrav svim forumasima
SALE NB:
Čestitam! :good: :good: :good:
Dajte još slika, specifikacije, cene.... i taj video, naravno! :drinks:
serbon:
Popalio si nas admirale sa svojim projektima ali ne bese nista ni od kredita ni od tebe evo vec 2 i vise godina. I taman sam digao ruke od toga da cu imati brodic kakav zelim po ceni koja je bliska nasem malom standardu kad BUM ..... Ovaj brodic ti je kao vojnicki san nadam se da nije skup i zelim ti serijsku proizvodnju. Daj sto vise informacija, koliko je isao uzvodno sa 50 ks.
Admiral:
Hvala serbon.
Admiral je uvek prisutan. Cak i kada ne pise.
Znas ne zavisi sve uvek od mene ili od onoga ko pravi brod.
Najcesci problemi su finansije, prostor, vreme i ljudski faktor.
Jeste, model je jako dobar (samo trup sam razradjivao dva meseca) sto se pokazalo kao dobar pogodak.
Paralelno sam radio i na dva veca projekta i napravio jedan veci trup, koji jos uvek trpi izmene po zahtevu narucioca. Ne samo trup vec i delovi i detalji enterijera. Zamisli samo hardtop u petoslojnoj verziji i gomili drugih "detalja" u mahagoniju, laku i ostalom.
Ali sve je ispalo savrseno. Jahta se postavlja na tok vode sama po sebi, na malom gasu jednostavno klizi po vodi, na punom gasu nema velikih krmenih talasa, ma videces.
Prva voznja je bila iskljucivo tehnicka, pre svega zbog motora i servisera, koji je i probao motor u svim rezimima rada. Ma samo da obradim snimak u citku formu. Videces i sam.
Nas devet, a sve klizi kao podmazano. Nije ni dva prsta utonuo ispod vodene linije na potpuno praznu verziju.
Postavicu filmic, obecavam.
Cao svima
Admiral:
Evo malo slika
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju