E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''

<< < (25/36) > >>

Admiral:
                                        PERIOD OTPLATE - MESECI
VRSTA KREDITA                                     CENA ČAMCA             12   24           36            48        60
SUBVENCIONISANI KREDIT                    7,200.00                617.97   317.99   218.10   168.25   138.40
SUBVENCIONISANI KREDIT                    8,400.00                720.97   370.98   254.45   196.29   161.47
SUBVENCIONISANI KREDIT                  13,400.00              1,150.11   591.81   405.91   313.13   257.58

Ovakvu tabelu sam dobio od banke i jos:
SUBVENCIONISANI KREDITI

KBC banka a.d. Beograd počela je sa odobravanjem subvencionisanih kredita fizičkim licima iz programa za razvoj Vlade Republike Srbije.

Subvencionisani krediti su namenjeni za kupovinu trajnih potrošnih dobara proizvedenih u Republici Srbiji. Krediti su dugoročni, sa rokom otplate od 13 do 60 meseci za potrošačke kredite i 13 do 84 meseca, za auto kredite. Kamatne stope su fiksne. Za auto kredite kamatna stopa je 4,5% godišnje, a za potrošačke 6% godišnje. Sopstveno učešće i depozit nisu potrebni. Klijent prilikom podnošenja zahteva za kredit dostavlja Banci profakturu iz koje se može da se utvrdi da su navedena trajna potrošna dobra proizvedena u Republici Srbiji.

Toliko za sada  :dance:

Vidimo se sutra na sajmu da  :drinks:

Admiral:
Jos jedno pojasnjenje.
Cene su date kao primeri i u njih je uracunat PDV.
6% godisnje je skoro upola manje od zvanicne inflacije.
Vise nego povoljno.

zorter:
Admirale pogledaj proracun. Na 60 meseci rata je 200€, sto znaci da za nesto sto kosta 7.200€ otplacujes 12.000€.Pa to je 70% kamata.Podeljeno sa 60 meseci iznosi 11,6% godisnje a ne 6%.Nije banka naivna vec napravi racunicu za prevaru klijenta.Sistem u ciframa mala kamata, a onda kamata na kamatu. Kamata 6% za godinu, pa iduce godine to je glavnica, pa opet 6% na to, i tako 5 godina i eto ti kamate od ohohoho.
Sve su to prevaranti, moj admirale. :diablo: :diablo:

Admiral:
Zbunio te klasican potrosacki kredit, pa sam obrisao tu opciju.
Kredit je inace fiksan.
Pogledaj sada. Stvarno nema prevare.

zorter:
Sad je nesto drugo, ali da li ce ostati tako svih 60 meseci.Ja imam dva kredita na 5 i 6 godina i ni jedan nije ostao na istim uslovima kao kad sam zapoceo otplatu.Naprave ugovor na 3-4 strane i niko od nas nema vremena da ga procita do kraja, pa kad dodje do promene i odes u banku oni kazu "Sto nisi procitao ugovor Imamo pravo na izmene .....itd)." Do sada nijedan kredit mi nije izasao po istim uslovima po kojima sam poceo.Kad bi ostali dosledni ovakve ponude to bi vec moglo da se uzme u razmatranje.Pozzzz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju