E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

lijepo resenje

<< < (2/4) > >>

Barba:
I meni odgovara posto nemam musemu da ga prekrijem.  :)

zoke:
U zavrsnoj su fazi pripreme za izgradnju doka otprilike duzine 30 m koji ce da sluzi za vez camaca brodica i par splavova. Pa vas pitam imali neko pametno rjesenje za to sobzirom da protok vode nije bas mali na nasoj strani i da na nasu stranu uglavnom nanosi smece i granje.Platforma ce biti uradjena iz vise segmenata koji ce se spajati jedan za drugi i po potrebi ce se ta platforma produzavati ili siriti. Jel neko naisao na nesto slicno pa da baci sliku a zaboravio sam reci da ce se platforma raditi na buradima. pozzzzz

zorter:
Zoke, jedan prijatelj je ispred svog splava postavio desetak buradi povezano labavo kao lanac, pod kosinom od mozda 45 stepeni i tako napravio improvizovani naper, pa svo plivajuce djubre kao i sitno granje na taj nacin usmerava ka sredini reke a ne da se zadrzavaju na splavu. Pozzzzz

poljo:
Kap ti si pominjao nesto da ti i Jery imate neku ideju za vase spalvove . Baci na papir da se vidi ako ti nije mrsko .

Kapetan:
upravo ovo sto je zorter rekao , stim da cemo mi napraviti vestacki naper pod uglom od 45 stepeni ali od lima , sa jedne strane se ankerise na obalu a sa sa druge strane se stavi sajla da ga drzi tako ne moras da stavljas sorpanje , sipove ili nesto slicno .. dva bureta ce drzati celu konstrukciju nad vodom i to je to ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju