E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

lijepo resenje

<< < (3/4) > >>

Kapetan:
zoke sad razmisljam mozes i Sipku takodje... znaci bilo sta samo da prihvati panj i da ga "odkliza"...

mi cemo ovo praviti uskoro pa javljamo utiske...

captjerry:
nema sta da se kaci...ja sam to vec pravio i radi 100%...samo mala ispravka, ne ankerise se za obalu vec za spla a po obali klizi...

poljo:
Slika , nacrt , sve pomaze . Znam covjeka ako postoji sansa , napravice

captjerry:
imam samo neke fotke izgradnje tog dela...ja sam tadio od metalne konstrukcije na polietilenskim pontonima i napadna stranica mi je od 10mm presovanog polietilena velike gustine...imam i skice u corel-u ali me nesto zeza program, nece da otvori nista...takodje, sam projektovao  sistem samoodrzavanja plovnih objekata sa  kaskadama i posebnim pumpama koje  kontrolise automatski upravljacki sistem...sve radi odlicno, testirali smo duze vreme na velikom splav-klubu  Babilon ali zbognjihovog duga prema meni od preko 2500 evra sam morao da im razmontiram...

ПЕЦОВ:
kakvi balvani,vidi sta je napravio,ja mislio to neki sistemcic,dva bureta i to.stvarno impozantno.tu mi je nekako logicno samo na kafanu,veliki splav.kad si u redu,kao ja,ni nema toliko toga da se kaci,a i svaki put skines po malo...
mislim da je jako dobar izbor materijala za plocu,najbolje klizi po plastici a i nema gde da se zakaci.e sad da li se podvlaci granje,kako se pokazalo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju