Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Pravilni8k o plovidbenoj dozvoli i Uputstvo za dobijanje plovidbene dozvole
LSI:
Marke, imam u pdf formatu Priručnik za polaganje za UMČ ali je datoteka veličine oko 12,2 MB.
Ako vaš provajder to dozvoljava mogu da vam dostavim na e-mail adresu - javite mi se.
LSI:
--- Citat: LSI 31, 03, 2012, 21:15:04 posle podne ---Marke, imam u pdf formatu Priručnik za polaganje za UMČ ali je datoteka veličine oko 12,2 MB.
Ako vaš provajder to dozvoljava mogu da vam dostavim na e-mail adresu - javite mi se.
--- Kraj citata ---
Uspeo sam da tu datoteku podelim u deset (svaka po 10 strana priručnika) ali opet je veličina svake pojedine datoteke izmedju 0,6 i 1,2 MB. Mogu da ih šaljem pojedinačno. To će sigurno proći ali može da potraje.
Outboard Master:
sad se setih meni ce da vazi i u nemackoj nasa UMC dozvola kad udjemo u eu? sad ne vazi meni za inostranstvo osim HR i CG.
marke:
IKO hvala za obavestenje nisam imao strpljenja da trazim i citam ceo zakon da nadjem taj podatak. ok k5 114
Ima li ogranicenja kad polozi do 18 godina na snagu motora na 4KS kao u Hrvatskoj ili nema? sha
barbanesa:
Znaci ima pravo da polaze ali do 18te moze samo da tera 4ku.Znam iz licnog iskustva ,sin moj tako polozio.. 25648
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju