E, ovako treba... > Plovila
Aluminijumski Gliser
SALE NB:
Ovaj čamac mi je pobegao, što se kaže "ispred nosa".
http://www.kupujemprodajem.com/Fletcher-135207-oglas.htm
Vlasnik ga je, sve sa prikolicom davao za 2.500 evra.
Sad ga neki špekulant preprodaje za 3.500 evra!
To već neću, čisto iz principa!
zoke:
sale nebi ti na muku sjedao oko izbora od cega camac da pravis najbitnije je da rascistis sam sa sobom sta hoces i tako i kreni. Čitam samo kako se frljaju sa formulama aluminijuma od cega treba praviti jedno ti mogu reci ne uzimaj AL koji nema u svom sastavu oznaku Si to ti je sigurno AlSiMgCu to znam sigurno jel bez tog kvaliteta nema rabote. Godinama sam sportski pilot i znam bar te materijale i upamti sve sto treba da je kod aluminijuma jako na spojevima su nitne avioni nisu povareni jer je to problem a vrati se na pocetak ove teme gdje sam postavio sliku onog glisera od 50 god je spajan sa nitnama jedini var na njemu je po duzini na dnu kobilice. tesko je Al variti da se ne izbaci ili budu ruzni varovi . Mi smo nosili u vazduhoplovni zavod ORAO da nam naprave dva rezervara za gorivo na jednom avionu i mogu ti reci ne izgledaju bas sjajno ali posto se ubacuju u krila nije ni bitno vazno je da ne pustaju- Dodro razmisli o Al bez obzira o kojem se nacinu vara radi nije lijepo. Toliko iz mog nekog skromnog iskustva pozzz
Kapetan:
--- Citat: Dule 22, 01, 2010, 14:27:44 posle podne ---Ima i prikolicu i svu opremu. Sale... razmisli
--- Kraj citata ---
ja ne vidim o cemu bi trebalo da razmislja ... ako neces ti daj da ga kupimo i zavalimo za 4000
SALE NB:
Pa nije baš tako zlatan, nema nikakvu opremu, golišav je i unutra.
Praktično samo korito i stakla.
ПЕЦОВ:
cisto da se vidi cena.prevoz kosta -zakacis na kuku i vozis.s obzirom da ne treba viza.kaze cena diskutabilna=3000e sve ukupno.samo da se vidi koliko to ustvari kosta,i sta se moze dobiti za te pare.lakse ce ti biti kasnije da kalkulises
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju