E, ovako treba... > Plovila

Aluminijumski Gliser

<< < (18/21) > >>

BOKAC:
Sale,

potpuno podrzavam tvoju ideju da "sazidas"camac.Bilo da je to od Al-a ili u epoxy varijanti. Meni licno je simpaticnija varijanta epoxy
ali je to stvar licnog izbora.Jedina greska za koju sam siguran da je pravis je ova racunica. Za materijal,ruke i motor jos je i u redu,
za unutrasnje uredjenje i opremu ce da ode puno vise para.Veruj mi,ovo pricam iz licnog iskustva.

U svakom slucaju ti zelim srecu i samo napred! :good:

Vlada 69:
Za te pare ,siguran sam ,nista slicno a novo neces naci na nasem trzistu kao "gotov proizvod".

Vlada 69:

--- Citat: BOKAC  22, 01, 2010, 13:47:00 posle podne ---Sale,

potpuno podrzavam tvoju ideju da "sazidas"camac.Bilo da je to od Al-a ili u epoxy varijanti. Meni licno je simpaticnija varijanta epoxy
ali je to stvar licnog izbora.Jedina greska za koju sam siguran da je pravis je ova racunica. Za materijal,ruke i motor jos je i u redu,
za unutrasnje uredjenje i opremu ce da ode puno vise para.Veruj mi,ovo pricam iz licnog iskustva.

U svakom slucaju ti zelim srecu i samo napred! :good:

Ma nebitno je na kraju koliko ce ga izaci.Upravu je i Dule kada kaze da tu ima i ostalih troskova oko opreme i enterijera....Sale ce sve to uraditi postepeno,onako kako bude bilo para.Ne kazem da nije najbolje uci u prodavnicu i reci "zapakuj mi to", ali gde je tu draz oko rada na svojoj ladji,pogotovo ako se radi o unutrasnjim radovima.Sta giga radi,ne znam,ali Saleta znam.

Ona cifra sto je Sale naveo ,to znaci da sa tom cifrom moze da plovi,a radova ce uvek biti na doterivanju,menjanju itd

--- Kraj citata ---

Vlada 69:
ups,ubacih post u citat

SALE NB:
Dule, apsolutno podržavam tvoje mišljenje!
Ne bih dovlačio onaj čamac iz Švice, radije bih uzeo ovaj:

http://www.navodi.com/Berza_008/036.html

pa čak i ovaj, iako je mali i tesan

http://www.navodi.com/Berza_007/024.html

Ali nemam te pare na hrpi, a neću da dižem kredite i plaćam kamate još 5 godina posle.
Naravno, trebaće mi 1-2 godine, ali zaploviću za godinu dana, opremati ga još godinu-dve, i onda pravac Amsterdam! :good:
Planiramo da odemo na takav "izlet" u narednih npr. 5 godina.
Nažalost, to nije stvar izbora, već mogućnosti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju