E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Veliko renoviranje splava 8x7m i kucice 4x4

<< < (12/13) > >>

Kapetan:
pa ako prodje ozbiljan brod izvali 10 burica .... ne bih ja rekao da je mnogo ...
dvoje troje da se udruze i da kupe taj komplet mogu da ispovezuju burioce i mirna backa...za 4000 dinara po osobi da ne gubite burice i na bojite se talasa... nije to tako strasno...

ПЕЦОВ:
ej ljudi ,kanap

freedom:
Pa to jeste, ali ni zica nije losa, samo je nezgodno vezati je i zategnuti.. meni je pocinkovana zica 3mm trajala po 5-6 godina..

freedom:
A imam jedno pitanje u vezi sorpanja.. kako njih postavljate..?? ja ih postavljam upravno na splav, ali sam cuo da bi oni trebali da budu u sirem razmaku na obali nego na splavu..logike ima, zbok razlaganja sila, ali meni to stoji ovako vec 10 godina i nikada nisam imao problema... sada posto se spremam za malo vecu rekonstrukciju, da znam da li to da menjam ili da ostavljam..

captjerry:
ma jok, tako i treba...ako ides u kombinaciji sajle i sorpanji, nikako drugacije i ne mozes...ako pravis sorpanje na zglobovima (sto ti je moja preporuka) onda opet isto, pod 90 stepeni u odnosu na obalu...gledaj samo da duzina sorpanja odgovara jacini, tj. ukoliko se savijaju pod sopstvenom tezinom moras da pravis konstrukciju na njima...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju