Opšta...Tu smo... > Uputstva

PORTAL MOJA LADJA

<< < (19/19)

LSI:

--- Citat: Kapetan  29, 01, 2010, 21:09:17 posle podne ---http://ug.mojaladja.com/index.php?topic=27.0

18 casova dedaina marina :) ako se skupimo da ispodpisujemo super, ako se skupimo da popijemo pice i to je super :)

--- Kraj citata ---

Hvala.

Potvrdjujem dolazak.

sLLayer:
kapetane jesi li ti radio ovu sliku? ako jesi da mi malo pomognes jer i meni treba ovako nes slicno za moj sajt  :preved:

Kapetan:

--- Citat: sLLayer  30, 01, 2010, 20:57:58 posle podne ---kapetane jesi li ti radio ovu sliku? ako jesi da mi malo pomognes jer i meni treba ovako nes slicno za moj sajt  :preved:

--- Kraj citata ---

imas gore u temi PSD skini ga i vidi kako je radjeno ako bude frke javi da pomaze... znaci PhotoShop gumica (jacina od 20-100) , Scale-iranje, Brightnes Contrast ... i to je to ...

Barba:
Kap, mozda ne bi bilo lose da u vesti na naslovnoj strani ubacis mogucnost postavljanja komentara.

Kapetan:

--- Citat: Barba  01, 04, 2010, 09:48:44 pre podne ---Kap, mozda ne bi bilo lose da u vesti na naslovnoj strani ubacis mogucnost postavljanja komentara.

--- Kraj citata ---

vec imamo tu opciju ali dok ne vidimo da li je problem hosting ili software ne bih nista da diram .... resicemo to ubrzo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju