Opšta...Tu smo... > Uputstva
PORTAL MOJA LADJA
LSI:
--- Citat: Kapetan 29, 01, 2010, 21:09:17 posle podne ---http://ug.mojaladja.com/index.php?topic=27.0
18 casova dedaina marina :) ako se skupimo da ispodpisujemo super, ako se skupimo da popijemo pice i to je super :)
--- Kraj citata ---
Hvala.
Potvrdjujem dolazak.
sLLayer:
kapetane jesi li ti radio ovu sliku? ako jesi da mi malo pomognes jer i meni treba ovako nes slicno za moj sajt :preved:
Kapetan:
--- Citat: sLLayer 30, 01, 2010, 20:57:58 posle podne ---kapetane jesi li ti radio ovu sliku? ako jesi da mi malo pomognes jer i meni treba ovako nes slicno za moj sajt :preved:
--- Kraj citata ---
imas gore u temi PSD skini ga i vidi kako je radjeno ako bude frke javi da pomaze... znaci PhotoShop gumica (jacina od 20-100) , Scale-iranje, Brightnes Contrast ... i to je to ...
Barba:
Kap, mozda ne bi bilo lose da u vesti na naslovnoj strani ubacis mogucnost postavljanja komentara.
Kapetan:
--- Citat: Barba 01, 04, 2010, 09:48:44 pre podne ---Kap, mozda ne bi bilo lose da u vesti na naslovnoj strani ubacis mogucnost postavljanja komentara.
--- Kraj citata ---
vec imamo tu opciju ali dok ne vidimo da li je problem hosting ili software ne bih nista da diram .... resicemo to ubrzo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju