Opšta...Tu smo... > Uputstva

PORTAL MOJA LADJA

<< < (18/19) > >>

Kapetan:
i na obe lokacije isti problem ?

LSI:

--- Citat: Kapetan  29, 01, 2010, 20:32:02 posle podne ---i na obe lokacije isti problem ?

--- Kraj citata ---

Isto. Zasto sam i mislio da je problem do samog sajta, obzirom da na svim ostalim adresama na internetu nemam nikakav problem sa učitavanjem sadržaja (tekst i slike).

Medjutim, kako izgleda, osim mene niko drugi nema taj problem tako da zaista ne shvatam šta je uzrok problema.
Možda bismo mogli jednom prilikom da se nadjemo negde - ja ponesem laptop, povežemo se na internet pa da pokušamo zajedno...?

U svakom slučaju, hvala na dobroj nameri i pokušaju da mi pomogneš ali zaista nema potrebe da dalje bilo ko gubi vreme oko ovoga.

Kapetan:
nesto tu ne stima... mozda je prava prilika sutra na ovom sastanku ako svi potvrde a i ako ne potvrde mozemo dasednemo na dedinu marinu i proverimo sta se desava , sigurno ce jos neko doci :) a ponecu ja 3G od mts-a da testiramo

LSI:

--- Citat: Kapetan  29, 01, 2010, 20:59:05 posle podne ---nesto tu ne stima... mozda je prava prilika sutra na ovom sastanku ako svi potvrde a i ako ne potvrde mozemo dasednemo na dedinu marinu i proverimo sta se desava , sigurno ce jos neko doci :) a ponecu ja 3G od mts-a da testiramo

--- Kraj citata ---

Izvinjavam se ali ne znam ništa o tom susretu - izgleda da mi je promaklo.

Kada?
U koliko sati?
U restoranu gde smo bili ono veče?

Kapetan:
http://ug.mojaladja.com/index.php?topic=27.0

18 casova dedaina marina :) ako se skupimo da ispodpisujemo super, ako se skupimo da popijemo pice i to je super :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju