Opšta...Tu smo... > Uputstva
PORTAL MOJA LADJA
Kapetan:
i na obe lokacije isti problem ?
LSI:
--- Citat: Kapetan 29, 01, 2010, 20:32:02 posle podne ---i na obe lokacije isti problem ?
--- Kraj citata ---
Isto. Zasto sam i mislio da je problem do samog sajta, obzirom da na svim ostalim adresama na internetu nemam nikakav problem sa učitavanjem sadržaja (tekst i slike).
Medjutim, kako izgleda, osim mene niko drugi nema taj problem tako da zaista ne shvatam šta je uzrok problema.
Možda bismo mogli jednom prilikom da se nadjemo negde - ja ponesem laptop, povežemo se na internet pa da pokušamo zajedno...?
U svakom slučaju, hvala na dobroj nameri i pokušaju da mi pomogneš ali zaista nema potrebe da dalje bilo ko gubi vreme oko ovoga.
Kapetan:
nesto tu ne stima... mozda je prava prilika sutra na ovom sastanku ako svi potvrde a i ako ne potvrde mozemo dasednemo na dedinu marinu i proverimo sta se desava , sigurno ce jos neko doci :) a ponecu ja 3G od mts-a da testiramo
LSI:
--- Citat: Kapetan 29, 01, 2010, 20:59:05 posle podne ---nesto tu ne stima... mozda je prava prilika sutra na ovom sastanku ako svi potvrde a i ako ne potvrde mozemo dasednemo na dedinu marinu i proverimo sta se desava , sigurno ce jos neko doci :) a ponecu ja 3G od mts-a da testiramo
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se ali ne znam ništa o tom susretu - izgleda da mi je promaklo.
Kada?
U koliko sati?
U restoranu gde smo bili ono veče?
Kapetan:
http://ug.mojaladja.com/index.php?topic=27.0
18 casova dedaina marina :) ako se skupimo da ispodpisujemo super, ako se skupimo da popijemo pice i to je super :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju