Opšta...Tu smo... > Uputstva
PORTAL MOJA LADJA
deda:
Kapetane sve je odlicno,ali mi se cini da slika u vrhu pomalo odudara od citave naslovne strane!!Mogla bi da bude malo ostrija,jasnija jer je sve ostalo jasno,vidljivo!Mada je to sitnica,mozda da probas sa nekom drugom slikom!! :drinks: Recimo:
Darkobp:
Uz oglase na berzi obavezna da je i slika,a ne fazon oziljan covek prodaje ozbiljan brod a ni sliku nije mogao postaviti :girl_werewolf:
STG:
--- Citat: deda 20, 01, 2010, 09:42:01 pre podne ---Kapetane sve je odlicno,ali mi se cini da slika u vrhu pomalo odudara od citave naslovne strane!!Mogla bi da bude malo ostrija,jasnija jer je sve ostalo jasno,vidljivo!Mada je to sitnica,mozda da probas sa nekom drugom slikom!! :drinks: Recimo:
--- Kraj citata ---
Mozda da to bude neki "nas" brod sa reke,gurac,tegljac,samohodka,neki manji sta god,ovi jedrenjaci su mi malo....
deda:
--- Citat: gorance 20, 01, 2010, 11:31:01 pre podne ---
--- Citat: deda 20, 01, 2010, 09:42:01 pre podne ---Kapetane sve je odlicno,ali mi se cini da slika u vrhu pomalo odudara od citave naslovne strane!!Mogla bi da bude malo ostrija,jasnija jer je sve ostalo jasno,vidljivo!Mada je to sitnica,mozda da probas sa nekom drugom slikom!! :drinks: Recimo:
--- Kraj citata ---
Mozda da to bude neki "nas" brod sa reke,gurac,tegljac,samohodka,neki manji sta god,ovi jedrenjaci su mi malo....
--- Kraj citata ---
Stavio sam jedrenjake samo radi poredjenja!Moj izbor se zna:Linssen je jedini pravi!!A moze i ovako:
LSI:
Kapetane,
Ponovio bih dva svoja predloga:
1. Obavezna slika i cena uz oglas za prodaju.
2. Na našem forumu bi trebalo da postoji link koji bi nas direktno vodio do početne stranice portala (to smo imali pre preseljenja sajta).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju