E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (9/54) > >>

Kapetan:
ceo put je bio cik cak :) nikad se ne zna da li je neprijatelj presao reku ...  i nisam sidrio na 200 metara  :on_the_quiet:

Gorio:

--- Citat: budens72  14, 01, 2010, 10:35:34 pre podne ---U Ramu talasi znaju u jakim olujama da dostignu visinu i 5 (pet) metara...da razbacaju brodove i barže na sve strane,pa kad se smiri oluja brodari idu i traže svoje barže...svi alati popucaju, ma totalni haos...Bio sam u Ramu sa brodom "Panonija" i slušao sam od iskusnih ljudi razne priče...
Dunav je veoma nezgodan na nekim svojim delovima i treba biti jako oprezen...

jednostavno Dunav se mora poštovati..

--- Kraj citata ---
U Ramu 5 metera??????? Mozda u duzinu ali u visinu nema sanse.A brodove rasturi vetar a ne da ih talasi razbacaju,nego vetar.Bio sam ja 2008 kod rama sa mojom sikljom od 6,4 metra i tomosom 4,imas slike u temi salauka,talasi su stvarno bili veliki ali 5 metara bas nesto i neverujem.

STG:

--- Citat: Gorio  14, 01, 2010, 15:25:11 posle podne ---
--- Citat: budens72  14, 01, 2010, 10:35:34 pre podne ---U Ramu talasi znaju u jakim olujama da dostignu visinu i 5 (pet) metara...da razbacaju brodove i barže na sve strane,pa kad se smiri oluja brodari idu i traže svoje barže...svi alati popucaju, ma totalni haos...Bio sam u Ramu sa brodom "Panonija" i slušao sam od iskusnih ljudi razne priče...

--- Kraj citata ---
U Ramu 5 metera??????? Mozda u duzinu ali u visinu nema sanse.A brodove rasturi vetar a ne da ih talasi razbacaju,nego vetar.Bio sam ja 2008 kod rama sa mojom sikljom od 6,4 metra i tomosom 4,imas slike u temi salauka,talasi su stvarno bili veliki ali 5 metara bas nesto i neverujem.

--- Kraj citata ---
Mozda tada nisu,ali poenta cele price je da mogu biti... :agree:

budens72:

--- Citat: Gorio  14, 01, 2010, 15:25:11 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Gorio, ja nisam doziveo tako nesto,ali ljudi koji jesu su mi pricali,a radi se o iskusnim brodarima
a ko zna koji vetar je duvao kad si ti bio,i to je bitno,odakle vetar duva

Gorio:
Pa duvala je takozvana kosava,i talasi su bili stvarno veliki.Neki kabinas sa blagim v koritom i da je u spic i nema nikakvih problema.Ako mmotor nezakaze  :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju