E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (47/54) > >>

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  07, 01, 2012, 10:12:13 pre podne ---Internet nudi obilje TIPSKIH projekata, gde za 100-300 evra možete dobiti planove za čamce i brodiće osrednjih karakteristika i osrednje iskorištenog prostora.
Porediti to sa planom za unikatni brodić sa (poželjno) vrhunskim karakteristikama nema nimalo smisla.
Tako posmatrano, naši projektanti i dizajneri su mnogo jeftiniji od inostrane konkurencije.

--- Kraj citata ---

:lol: 

Kapetan:

--- Citat: industrijski dizajner  06, 01, 2012, 20:25:37 posle podne ---Takodje mislim da niste dovoljno trazili ili niste liberalniji u poslovanju. Iz licnog iskustva znam da ako postoji isti interes uvek moze da se nadje za obe strane dobar finansiski dogovor.

--- Kraj citata ---

Obisao sam skoro sve majstore u Srbiji tako da znam situaciju.. Kad vec poteze to pitanje u ovoj temi oma da ti kazem da je majtor Dragan jako liberalan i ako ga kontaktiras aposlutno cete naci zajednicki jezik , umesto 6 mm po projektu predlaze 3mm da bi ti ustedeo novac... Ujedno ustede radi izbaci sva rebra iz projekta i egije i sam odradi laksa i jeftinija... Ja nekako na taj liberalizam nemogu da psistanem ... Siklja je siklja , brod je brod, camac je camac...

Ono sto hocu da kazem jeste da cu pre siklju sa kabinom nego bruca robertsa kome je ovaj ( nemora on dosta njih to radi ) majstor menjao projekat ...

Oklop:
Прилично прашине је пало по чамцу, од када сам окачио последње слике.
Сада је добио точкове и показата му је капија.
Надам се, да ће да изађе у септембру.

Oklop:
Истовремено, раде се још два, један је продужен платформом а други је за продају.
Платформа је Зекино ауторско дело, наравно из главе уз помоћ ока мајсторског.
Ево их и слике.
Корито је од лима дебљине 4мм а остало је 3мм.
За информације,
 Драган 063 7018151

Oklop:
У наставцима.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju