E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (46/54) > >>

industrijski dizajner:
U potpunosti Vam verujem,

Nasi ljudi kad steknu neko znanje, pogotovo u inostranstvu izgube malo "orjentaciju" :)
A zasto onda ne angazujete bruca robertsa? ;) Salim se naravno.

Takodje mislim da niste dovoljno trazili ili niste liberalniji u poslovanju. Iz licnog iskustva znam da ako postoji isti interes uvek moze da se nadje za obe strane dobar finansiski dogovor.

dača:
Milose,  busa2 ne moze da vam odgovori na privatnu poruku koju ste poslali jer je izbrisan sa ovog foruma ali nije nikakav problem da dobijete Draganov telefon ; 063;7018151 .  :drinks:

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  06, 01, 2012, 18:49:53 posle podne ---milose dobro dosao , moram priznati da se slazem , ali to je samo prvi korak... SVAKI proizvodjac mora imati telefon makar jednog projektanta koji ce da garantuje performanse. e to je vec posao i takvim koracima izlazimo iz Srbistana...

a onda dolazimo do nasih projektanata koji su skuplji od bruca robertsa... (provereno veruj mi ...)

--- Kraj citata ---

ti kad bi otisao kod tog tvog brusa vilisa i trazio da ti napravi projekat po tvojim zamislima ne da bi te kostao 150e po metru duzine nego bi te kostao 1000e po santimetru ... :lula:

SALE NB:

--- Citat: zoki novus  06, 01, 2012, 22:50:01 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  06, 01, 2012, 18:49:53 posle podne ---milose dobro dosao , moram priznati da se slazem , ali to je samo prvi korak... SVAKI proizvodjac mora imati telefon makar jednog projektanta koji ce da garantuje performanse. e to je vec posao i takvim koracima izlazimo iz Srbistana...

a onda dolazimo do nasih projektanata koji su skuplji od bruca robertsa... (provereno veruj mi ...)

--- Kraj citata ---

ti kad bi otisao kod tog tvog brusa vilisa i trazio da ti napravi projekat po tvojim zamislima ne da bi te kostao 150e po metru duzine nego bi te kostao 1000e po santimetru ... :lula:

--- Kraj citata ---

E svaka ti je k'a u Njegoša! :good:

Internet nudi obilje TIPSKIH projekata, gde za 100-300 evra možete dobiti planove za čamce i brodiće osrednjih karakteristika i osrednje iskorištenog prostora.
Porediti to sa planom za unikatni brodić sa (poželjno) vrhunskim karakteristikama nema nimalo smisla.
Tako posmatrano, naši projektanti i dizajneri su mnogo jeftiniji od inostrane konkurencije.

Kapetan:

--- Citat: busa2  06, 01, 2012, 21:32:18 posle podne ---Milose,  busa2 ne moze da vam odgovori na privatnu poruku koju ste poslali jer je izbrisan sa ovog foruma ali nije nikakav problem da dobijete Draganov telefon ; 063;7018151 .  :drinks:

--- Kraj citata ---

busa odakle ti ideja da si izbrisan ?

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?action=profile;u=1310

ujedno jesi trazio  da te brisem i  da ti ostavim reklame , ali nisam  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju