Nautika opšta... > Ljubimci na vodi...
Nemacki ovcar Lale
colonelo:
Danas je bas "pasija vrucina". Evo malo fotki od Laleta kako se spasava od vrucine, iako bas ne voli mnogo vodu.
EIDD:
"Ne voli baš vodu"
Bez uvrede, ali i ja da sam kulturno biće iz Evrope, kao Lale, ni ja se ne bi oduševljavao kupanjem u našim rekama :this:
Inače pas je prelep, i pogotovo na prvoj slici se vidi da je negovan, krzno čisto, boje lepo idu, bez preplitanja. Ako su slike od desetogodišnjeg psa, odlično se drži, još uvek nema sedu njušku
colonelo:
Zahvaljujem na lepom komentaru o njegovom izgledu. :dance1: :dance1: Drzi se jos uvek, mada je poceo otezano da hoda..
colonelo:
Nazalost moj verni drug Lale je uginuo 19. decembra 2011. godine u dubokoj starosti ( 13 godina i 7 meseci). Znam da ga nikada necu zaboraviti, kao i da ce biti i drugih nemackih ovcara u mom zivotu ali nijedan nece biti kao Lale. Nadam se da ce me, kada za to dodje vreme, tamo sacekati mahanjem repa i umiljavanjem. A tada cemo imati celu vecnost pred nama da se ponovo igramo, setamo, i ponovo radujemo i tugujemo, ali i izlezavamo. Lale, sacekaj me - dolazim polako ali sigurno.
EIDD:
Poštovani Colonelo,
saosećam sa vama i znam kako vam je - u mom životu su već tri takva velika i verna prijatelja napustili.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju