Nautika opšta... > Ljubimci na vodi...
Nemacki ovcar Lale
colonelo:
Evo da postavim slike mog ljubimca nemackog ovcara Laleta. Pravo ime mu je Fax von Bestorix, ima pedigre, i rodoslov do pradede i prababe, vrlo je umiljat, pametan i poslusan, ali kada treba zna da bude i opasan. Uvek ali bas uvek kada idem na vodu on je obavezno samnom. Ne voli bas da se kupa ( osim kada su velike vrucine), a ne jede ni ribu. Star je 10 godina ali se jos uvek dobro drzi.
Lale na travi:
Lale na svom mestu u autu:
Lale na camcu:
Ima tu jos dosta fotosa ali to ostavljam za drugi put.
ajveks:
Lale ti je veoma lep pas,ja sam sada uzeo labradora starog mesec dana da mi pravi drustvo ove godine na vodi. :)
colonelo:
Odlican ti je izbor oni bas vole vodu i kupaju se i leti i zimi. To je dobra rasa, pametna i umiljata, jos nije zabelezeno da je labrador nekoga ujeo. Medjutim, on je nsam za igru, ne daj Boze da ti zatreba neka odbrana od njega slaba korist.
ajveks:
Hvala bogu da mi nece terbati da me brani od nikoga,ali sam siguran da se ti nesekiras dok je Lale pored tebe :)
colonelo:
--- Citat: ajveks 01, 02, 2009, 18:24:32 posle podne ---Hvala bogu da mi nece terbati da me brani od nikoga,ali sam siguran da se ti nesekiras dok je Lale pored tebe :)
--- Kraj citata ---
Ma ne samo da se ne sekiram, nego i bezbrizno spavam u camcu ili na obali kojekuda po raznim pustarama i vukojebinama. Lale je pravi strazar i stalno je na oprezu. Ljude nece da napadne bez komande, osim ako neko krene agrsivno na mene. Pravi je drugar i dokazani nauticar.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju