E, ovako treba... > Palubna oprema
RAT Stop
espresso:
upravo tako. ako stetocina proba da se popne preko, ovaj "tanjir" se okrene i baci ga u vodu.
giganova:
Miso Toza je cist NLT i obozavam ga.Od malena sam ga ucio da hvata zmije,sada je to vec kompletan pas koji ce me stititi od gamadi.Inace imam jos patuljastog pekinezera i kokera crnog oni nedolaze na Savu.Kucni psi.
:
samardza:
prijatelji sta imate protiv zmija. I one imaju prav na zivot. Neverujem da je ikoga napala ako i sama nije bila ugrozena.Bez razloga ih se plasimo. I ja sam se plasio dok nisam nesto naucio o njima
giganova:
Samardza sve sto ih skupim letos donosim tebi pa se druzite :good: .Da si je koji put nasao u camcu onako lepo sklupcanu kako se plazucka promenuo bi misljenje.A tek da ti je tu scenu videla gospodja nebi vise krocila na brod,a ladja bi sada bila na berzi.Inace od mojih ukucana jedino je meni gadna.
deda:
--- Citat: giganova 20, 03, 2009, 20:52:15 posle podne ---Samardza sve sto ih skupim letos donosim tebi pa se druzite :good: .Da si je koji put nasao u camcu onako lepo sklupcanu kako se plazucka promenuo bi misljenje.A tek da ti je tu scenu videla gospodja nebi vise krocila na brod,a ladja bi sada bila na berzi.Inace od mojih ukucana jedino je meni gadna.
--- Kraj citata ---
Znam da mi nece nista ali,brate mili,kada je vidim[pogotovo na obali]muka mi!A jos kada u ustima nosi pesa a kedera ni za lek,prve su na listi omrzenih zivotinja!!! :wild:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju