E, ovako treba... > Palubna oprema
RAT Stop
samardza:
--- Citat: giganova 20, 03, 2009, 20:52:15 posle podne ---Samardza sve sto ih skupim letos donosim tebi pa se druzite :good: .Da si je koji put nasao u camcu onako lepo sklupcanu kako se plazucka promenuo bi misljenje.A tek da ti je tu scenu videla gospodja nebi vise krocila na brod,a ladja bi sada bila na berzi.Inace od mojih ukucana jedino je meni gadna.
--- Kraj citata ---
giganova nikada nisam imao ruznih iskustava sa tim stvorenjima ako uhvatis sarenog smuka rado bi ga preuzeo pozzz :drinks:
Kapetan:
--- Citat: Zoran022 20, 03, 2009, 21:45:34 posle podne ---Iako svu hranu, mamce i primamu drzim u metalnim kutijama, paRcove nikako ne volim u kampu. Tu moram da smislim neko efikasno resenje, makar radikalno.
--- Kraj citata ---
evo resenja :)
splavarsale:
Ja sam na splavu imao problem sa misevima,ali sam prosle godine kupio rasterivac glodara koji se reklamira na TV,valjda je firma Medisana ili tako nekako,radi fenomenalono,nisam imao ni jednog na splavu.A sto se tice zmija,njih nema jer se plase buke pa i ne svracaju na splav.
ПЕЦОВ:
zmije su zasticene zakonom i zabranjeno ih je ubijati.uz vodu kod nas(sava,dunav,morava)nema otrovnica.jedine dve otrovnice su u nasim krajevima poskok i sarka i ni jedna ne obitava na nadmorskoj visini ispod 400m(ako se ne varam)
misaf:
Varaš se :exclam: Otrovnica ima u Đerdapskoj klisuri odmah od Golupca, i šarki i poskoka, zato se pripazite kada ste na obali, na kamenjaru, kada idete po Golubačkoj tvrđavi. Nije toliko strašno, jer sve živo beži od čoveka (naj gori smo), pa im možda nikad i nećete videti u životu, ali ipak pazite gde stajete ili gde bi da sednete... Ima i škorpija, ali to su naše domaće, male i bezopasne...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju