Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Bili smo u Apatinu!!!

<< < (4/7) > >>

Kapetan:
@LSI i ostali
da ne bude neke zabune , cim sam video ja sam skapirao da cemo ici organizovano , pa sam zato rekao ZA , nisam cekao da se organizujemo, a vidim i ostali su se javili ZA, nije nista konspirativno  :aikido:

znaci ima nas za put , samo ne znam da li je pametnije kolima ili brodovima ima tu da se taljiga brodicima ...

--- Citat: LSI  06, 01, 2010, 13:57:03 posle podne ---За мене би то била лепа прилика да пловим са вама искуснима и да што шта научим, а што се тиче пецања, нема бриге - ја и иначе не упецам ништа, па не треба нико да се плаши да би због мене остао без рибе.

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: koji bre iskusni, pa vidis da nas panjevi ne zaobilaze a samo ja i deda priznajemo da danas jedemo uvoznu ribu , drugi cute  :taunt: :taunt: :taunt:

LSI:
Ако то буде на пролеће, кад отопли, а одлучите да се тамо оде аутомобилима, можете да рачунате на превоз.
Имам путнички комби из 1987. године (изгледа као нов и у беспрекорном је стању) у који можемо нас 8-9 да се згурамо с прибором.
Имам и приколицу, а и кровни пртљажник, а жена ће ми ваљда дозволити да понесем и камп опрему (имам неких петнаестак шатора различитих величина) и још доста камп опреме...

Ех, скоро да заборавим - пушење није дозвољено у комбију (верујте, никада ником нисам дозволио да ми пуши у ауту).

Мада, чамцима би била права ствар...

Помислите само да кренемо уз Тису, па преко преводница, каналима, а у повратку да се пустимо Дунавом низ матицу.
Још ако би неко нешто и упецао... Где би нам крај био?

mossi:
Evo slike:

Gazda Djole!

Smeštaj:

deda:
Eto sada imate i foto uvid kako to otprilike izgleda!!!Ja odo da se pakujem!! :)

mossi:
Trpezariju nisam slikao ali je sasvim OK i velika je, može 10-tak ljudi da sedne konforno!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju