Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Bili smo u Apatinu!!!
Dule HU:
Takođe ZA
mossi:
:drinks: Deda!
--- Citat ---Posto sam Novogodisnje praznike proveo u Banji Junakovic uz veliku pomoc Mossija obisao sam terene u okolini Apatina i uverio se da spadaju u najbolje u Srbiji!!
--- Kraj citata ---
Ehhh, a bili na 10% mesta, Monoštorski rit je viđen, ali opet samo jedan jako mali deo.
A gde je Lavač, Ušće Drave, silne bare i rukavci, pa malo DTD, pa malo VBK!
Meni je bilo jako lepo sa vama, a žena me lepo izribala što sam se žurio kući, "Mogao si i kasnije da s vratiš!" :nono:
:dance1:
Treba doći najesen ili naleto (malo komarci ko rode, ali to je Dunav :suicide: ) Pa da vidiš žurke!
Pozdrav ekipi i kako reče deda, vidimo se u maju! :yahoo: :good:
LSI:
Гледам фотографије - све врло лепо изгледа. За бању сам чуо и раније да је супер.
Али ми није јасно за шта сте то гласали и за шта сте се изјашњавали да бисте и ви!
Хајде, објасните, да не пукнем од муке.
Је ли то некакав договор за групни одлазак или нешто слично?
LSI:
--- Citat: Zoran022 06, 01, 2010, 13:49:00 posle podne ---Da, u pitanju je grupni odlazak radi pecanja na tim obecavajucim terenima. Mislim, nisu samo obecavajuci, vec su stvarno izvanredbi tereni.
--- Kraj citata ---
Хвала, генерацијо.
Надам се да ћете уживати. Ако планирате да то урадите на пролеће, кад отопли, можда вам се и ја придружим.
За мене би то била лепа прилика да пловим са вама искуснима и да што шта научим, а што се тиче пецања, нема бриге - ја и иначе не упецам ништа, па не треба нико да се плаши да би због мене остао без рибе.
Zoran:
ZAAAAAAAAA,
Postavi malo slika smestaja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju