Nautika opšta... > Galerija - Gallery

za kapetana

<< < (2/30) > >>

broker975fx:
Liči na Sevu2 od onog Mome ali je njegova nešto kraća i nešto šira rekao bih. 

zoke:
Unutra je ful opremljena samo da dosubote dodje gazda sa puta da otvori ajd da vas iskreno pitam sta mislite posto je ovo kod vas ja sam nasao jednu ladju jelena oko 60000eura trazi a mislim da nemoze ovoj vode da donese za toliku razliku cijene. Dole je salon kuhinja wc tus kabina spavaca kuhinja sank bar plazma linija ozvucenje rasvjeta itd itd

broker975fx:

--- Citat: zoke  05, 01, 2010, 13:40:24 posle podne ---Unutra je ful opremljena samo da dosubote dodje gazda sa puta da otvori ajd da vas iskreno pitam sta mislite posto je ovo kod vas ja sam nasao jednu ladju jelena oko 60000eura trazi a mislim da nemoze ovoj vode da donese za toliku razliku cijene. Dole je salon kuhinja wc tus kabina spavaca kuhinja sank bar plazma linija ozvucenje rasvjeta itd itd

--- Kraj citata ---

Kako god zvuči povoljno.

Dule HU:

--- Citat: Kapetan  05, 01, 2010, 12:32:42 posle podne ---slikace zorter u subotu pa cemo imati .. ima Z nogu al ja je ne vidim , sirina u tabanu 2,9 duzina oko 14 metara .. ali trebalo bi probati u gasu okret  i na talasima kako se ponasa

--- Kraj citata ---
Ne sekiraj se Kap imaćeš detaljan izveštaj, samo ako može bez te probe i tog okreta na gasu i talasima, ne nosimo tokliko keša sa sobom!

STG:
Ta Z noga mi nedeluje kao resenje na ovakvom brodu...Mada videti,probati,pa suditi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju