Nautika opšta... > Galerija - Gallery

za kapetana

<< < (3/30) > >>

zoke:
jos pojedinosti oko broda upravu ste osovinski vod nije z noga upravljacki mehanizam hidraulika  sa dva mjesta iz kabine  i sa palube mariniziran motor mercedes 300 d alternator 24v dva akumulatora 130 ampera  rezervar za vodu 500l i goriva 1000litara dvije spavace sobe ,salon sa sankom i barom kuhinja wc sa tus kabinom tankovi su svi na dnu ladje tako da nije problem pod velikom brzinom u ostar to jest max zaokret elektrovitlo za sidro u salonu sjeda oko 10_12 ljudi bez ikakvog guranja i pardon ima sobu sa bracnim krevetom plus jos dvije sobe

zorter:
U bre zoke, pa to je extra ladja. :good:
Tako nesto :preved: se samo pozeleti moze. :dance1:

STG:
mozda malo uzano za ovu duzinu,ali opet...koja je cifra?

poljo:
Ima gore al ne skodi ponoviti 9500 evrica . Garantovano se moze jos pricati o cijeni. Brod je i stabilan i povozan. Ja  nisam nikad sisao u potpalublje a i da sam nemam pojma kako treba da izgleda motor koji je marinirizarn kako treba. U njega ima mozda jos 500 ulaganja pa da bude ko curica za vrbicu. Ubjedjen sam da je najbolji brod kod nas , da je najveci to znam .

poljo:
Dragi Zoka , sta je ovo , Sava do vrha protivpoplavnog zida dosla . Jel to Galeb na parking skoro izasao ? Nije dobro

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju