neko rece "da vidimo ko bi odbio brod da je besplatan" ako je tacno da je korito 3mm ja bih ga glat odbio jer ne bih voleo da sa parkiranjem na beloj steni brod ostane na njoj ... 3mm je ludilo za sve preko 10 metara ... ozbiljni konstruktori inace na 12 metara stavljaju 6mm doduse za more ... koliko imaju bese remorkeri i radni brodovi ? koliko imaju recni brodovi u inostranstvu ? ne zanosite se da je 3mm pametno za bilo sta sto je iznad 5 metara
druga stvar problematicnije je ta da je WC solja koju vidim direktno vezana sa vodom, to je

za savu jer ne mrzne ali na dunavu ne bi preziveo sezonu vezan za najbolju marinu...
ujedno brodovi i camci se dele na morske , recne, kanalske i eventualno jezerske (pogon)
to sto je brod uzak ne znaci da je i brz , to je preduslov za deplasmanca ali nije cinjenica... problem je sto je mnogo visok , prema dimenzijama koje sam video on je definitivno vislji nego sto je sirok.. a to nevalja nikako... doduse nije mi jasno kako nije uspeo da izgura stajacu visinu u kabinama...
sto se enterijera tice to ne treba diskutovati, nekome je ruzan nekome je lep to su vec ukusi... iskreno receno sem onih koznih fotelja ostalo mi je jos i

, malo smetaju ona sijalicna grla na 220v pa se moze desiti da ako vas zvekne panj dok ste vezani, a vi polubunovni iz sna poskocite , prikljucite sebe na 220v ... bilo bi
Plug and Play e sad ono sto me nervira...
kakve veze ima da li je bilo rata? kakve veze ima da li je ekonomija losa ? problem je u majstorima i u nama.. u prvim aje problem sto posle 40 godina nece nista da promene a u nama sto to tolerisemo .. ujedno je problem sto da bismo ustedeli idemo kod majstora koji rade ograde u sezoni a brodove van sezone... ko je od nas otisao sa projektom kod majstora i rekao "ovako ili nikako" ?