E, ovako treba... > Enterijer

Zidne obloge

<< < (24/31) > >>

Zakeralo:
Preturih ceo komp i ne nadjoh ni jednu djavolju sliku. Ni ne secam se da sam ih pobrisao. I onda se setim da mozda imam u jednom PDF-u i eto. Ali nadam se da neces da ostavis plutu kao zavrsni sloj, prelepi neki vinil preko plute. U principu tako zavrsava i Jetten recimo, a Linsen stavi sper (sanduk). Ovde je lepljen vinil preko, na rebra se lepi pluta i preko ide komad masiva. I izmedju svakog masiva zavesa. Na zalost nemam slike gotovog broda a sada sam trazio na netu i nije vise u charteru tako da sipak.

Zakeralo:
Kada se vec prica o izlaciji, da li je neko mozda knotaktirao http://www.ambijent.co.rs/pur-tem.html ovu firmu. Zanima me koliko je cena. Znam koliko kosta da kupim boce i sam naspricam ali ne znam koliko bi bilo da sedim u ladovini i pijem rakiju dok oni rade.

Mozda je i bilo ranije ali sam upalio komp posle skoro dve godine pa me malo mrzi da citam sve postove u zadnje dve godine.

Zzzz

Misha D:
kod mog Linssena ide Korund boja, pa 3cm kamene vune, i onda plivajuci plafoni od sperploce koja je ( sa vidljive strane) plastificirana, a na bocnim zidovima sperploca je lakirana lakom protiv kondenazcije.
Nimalo jeftina kombinacija.
I unutrasnjost trupa je premazana nekom bojom gde nikada nisam video kondenzaciju, a i ima specijalnu ventilaciju kroz donji deo svih supljina.

Zakeralo:
Misho izvini nisam bio precizan. Kod Linssena u nadgradju (u zoni velikih prozora) je izolovano plutom. Sve ostalo je kamena vuna plus protivparna brana. U pravu si skroz. Jetten je prestao sa kamenom vunom i sada koriste penu. Razlog je verovatno produktivnost i nista vise. Oko prozora svi koriste plutu.
Sto se tice enterijera jeste Linssen skup ali me (potpalubne kabine) podseca na jedrilice od pre 20god. Doduse sa vise svetla da ne gresim dusu. Jetten je mnooogo bolji u enterijeru ali im fali jedno 50god da postanu ime kao Linssen. Za ostale stvari Linssen je ipak Linssen.

Ja cu kada budem radio da koristim penu plus protiv parnu branu samo kao sto napisah ne znam koliko je skupa rakija u ladovini. Ako ja spricam materijal je oko 1200e, odnosno 600e je kit sa dve boce i to je dovoljno za 90m2@25mm. I naravno moje vreme i jos ponesto.

Zzzz

Kapetan:
sta je to protiv parna brana ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju