E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Jel ovo stvarno?

<< < (4/7) > >>

Kapetan:

--- Citat: mushu  13, 02, 2010, 21:09:25 posle podne ---Razlika je ogromna, jer svinje i prasice uglavnom gajimo da bi ih ubili na kraju, i to opet radi sihrane. Delfine se nesto ne secam da se uzgajaju zbog ubijanja radi ishrane, ovo je cisto izivljavanje. kakvog li zadovoljstva ubiti zivotinju jer to nije kaznjivo. Mali je korak od ovoga sto oni rade do slicnog izivljavanja nad ljudima, stoje i dokazano kad imaju prilike da ne odgovaraju za zlocine, u sta se pretvaraju.

--- Kraj citata ---

cekaj mushu gresis debelo ...

svinja je ako se ne varam u rangu sa delfinom po inteligneciji, empatiji i sl.... da izvagamo malo...

sa jedne strane imamo delfina koji je ceo zivot bio SLOBODAN i koga ubija covek na kraju

sa druge strane imamo svinju koja je celog zivota ZATVORENA i sunca nije videla NIKADA i koju takodje ubija covek na kraju ...

ja ne znam al nekako sam pre na svinjskoj strani ....

problem video snimka nije u pokolju vec u nasoj Hipokritskoj prirodi ... tu je ubijeno recimo 100 deilfina , koliko si do sada svinja pojeo ???

rade:
Ritualno klanje za bozic,slavu,nase=njihovo klanje zbog necega.

Kapetan:
kada bi njihovi vegeterijanci culi za nas Badnjak bombardovali bi nas... seku a ne jedu ...

Kapetan:

--- Citat: mushu  13, 02, 2010, 21:49:05 posle podne ---Da neko smini oavakav masakr nad svinjama isto bih reagovao. Sta zanci isterati 100 svinja na trg i pobiti ih cime stignes jer se dobro zabavljas na taj nacin :wild:, to je ono sto oni rade. To je sustina mog ne slaganja

--- Kraj citata ---

musu da li si cuo za kacarevo , ovih dana bi trebalo da je slaninijada, u vreme odrzavanja slaninijade odrzava se i takmicenje u svinjokolju ...

upravo ovo sto si napisao isteraju svinje na glavni trg i kolju ...

kacarevo je samo 20 30 km od beograda...

Kapetan:
necu taj ali evo kako to izgleda, ja sam propustio par slaninijada ali ove godine cu gledati da obavezno odem jer je zaista izbor, kvalitet i cena slanine odlican/na...

a evo ti nasta lici kada imaju tradicionalnu manifestaciju "Trci Lalo trci"

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju