E, ovako treba... > Plovila
Zajednicka kupovina projekta
BOKAC:
Kap,
imas u Pancevu u Utvi firmu koja pravi brodove. Pre neki dan sam bio sa inzenjerima koji su radili z tog lika.
Covek je radio samo celik za Holandjane,dolazio je njihov covek da precekira ceo brod (varove,debljinu lima,ojacanja itd.),lupi pecat i brod ide u Holandiju. Neki su odradjeni sa kompletnim enterijerom(video sam fotke) i to izgleda svetski.
Svi ti brodovi manje-vise podsecaju na Linssena. U svakom slucaju njihova prica se poklapa sa Novusovom. Greota je uloziti pare u ozbiljno plovilo i onda u njega budziti kojekakve narodne umotvorine.
Barba:
--- Citat: zoki novus 28, 12, 2009, 22:37:04 posle podne ---ja nesto ne razumem
:stop:
to sto vi tu gledate kosta 100 000e
ako budete imali srece :good:
--- Kraj citata ---
Ja se slazem da ovo kosta 100.000 da bi izgledalo kao na slici. Ako se stisnes pa pocnes da prekrajas, cicijasis, koristis zorkine farbe, to na kraju samo lici na taj brod ali samo iz daljine.
Inace ovaj Atlantic je fenomenalan.
poljo:
Konsultacija prvo pa nastavak planiranja kupovine.... Z O K AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kapetan:
ljudi ne kupujete luxuz vec korito za koje znate kako se ponasa.. barem ja tako vidim celu pricu .... znaci ne zanima me da izgleda kao sa slike vec da ima karakteristike kao iz tablice...
znaci dobra zastita rad po projektu a posle uredjenje prema mogucnostima ...
Barba:
Ma matori, ne zelim ja nista da miniram, nego samo savetujem da pripremite puuuuno para za tu pricu. Pa ja sam gledao 8.5x2.6 (kod Djene) pa u konacnom zbiru (sto bi klinci rekli u fulu) je izaslo 23.000 evra, a ni prici ovom.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju