E, ovako treba... > Plovila
Zajednicka kupovina projekta
daliborm:
Mozda ne bi bila losa varijanta da se otvori neka tema,sa odredjenim rokom trajanja gde bi se prijavljivali zainteresovani za ZAJEDNICKU kupovinu nekog projekta,pa da se izdele troskovi?
Kapetan:
--- Citat: daliborm 28, 12, 2009, 16:01:56 posle podne ---Mozda ne bi bila losa varijanta da se otvori neka tema,sa odredjenim rokom trajanja gde bi se prijavljivali zainteresovani za ZAJEDNICKU kupovinu nekog projekta,pa da se izdele troskovi?
--- Kraj citata ---
moglo bi u plovilima.... ja sam svojevremeno trazio za bruce robertsa da nadjem jos nekoga al se ljudi ne javise...
reci koji ti se svidja ?
daliborm:
Na primer od Bruce Robertsa LONGBOAT 21-25,ali samo na oko,jer se u druge stvari i ne razumem,pa ne bi bilo zgoreg da se prodiskutuje o tome sta ja ZA,a sta PROTIV,koji brod odgovara nasim uslovima,...
poljo:
E sad pricate ono sto mi se slusa. Ja sam zainteresovan za nesto u S&G tehnici gradnje ali od 10-12 m duzine sa poludeplasmanskim koritom. Na Savi ce mi stojati splav a ovo korito me interesuje za "slanu" upotrebu. Nemama nikakvu ideju sta bih i koji projekat. Nekako mi se najvise dopadaju kojekakve pilotine koje sam vidjao po netu.
Kapetan:
i ja gledam 10 - 12 metara ....
http://www.bruceroberts.com/public/HTML/ATLANTIC12.htm
ovo mi je jako dugo bio prvi izbor ... ali ne volim kada je motor u centru ladje... pre bih Z nogu, i mogucnost kacenja pomocnog...
p.s. odvojio sam poruke u posebnu temu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju