Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
ZAKON O RIBARSTVU
Kapetan:
--- Citat: budens72 24, 02, 2009, 17:17:30 posle podne ---Dule,istina je da se senkeri teže nalaze od vrški (bubnjeva),ali se nađu...Mi smo ih na desetine povadili kada sam radio u ribočuvarskoj službi.Od onih malih,do velikih toliko da možeš u ulazni otvor auto uterati...Sve se može pronaći,samo da se zakon sprovodi...I naravno adekvatno kazne oni koji ga krše,a ne da prolaze sa smešnim kaznama od 500 dinara!!!
--- Kraj citata ---
cek cek kako to izgleda, kako se koristi ? pretposatavljam da kada plati 500 dinara morate da mu vratite spravku ?
deda:
Iz licnog iskustva mogu, slobodno,da tvrdim da kontrolori u vecini slucajeva znaju gde su postavljeni alati!Pitanje je koliko hoce da rade po pravilima!Najveci krivolovci su legalni ribari!Pogledajte sta se prodaje po pijacama,keciga od 100gr.u lovostaju sarana,smudja,soma koliko hoces!Pre tri cetri godine MOLIO sam kontrolore da stanu u kraj legalnom ribaru koji ,,davke,,samo dodje ispregleda,pokupi ribu i vrati ih nazad.Na kraju sam uzeo klocer i sve mu povadio i slozio na obalu! Pokupio ih je i otisao je 200 metara nize,bez reci,i nastavio po starom! :diablo:
budens72:
ne znam da li se vidi sa slike,ali to bi to bilo od prilike
rade:
U OBRENOVCU IMA DOSTA RIBARNICA A PRODAJE SE I SA TEZGI.INSPEKTORI NEVIDE NISTA ARIBE U SAVI SVE MANJE.ribocuvari jure pecarose po kanalima dok za to vreme ljudi pregrade savu
giganova:
E pa rade dobro ti nama dosao lepo nam se prestavi,vidim da u tebi ima srdzbe na pretek, AJ :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju