Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

ZAKON O RIBARSTVU

<< < (6/9) > >>

espresso:
cim naucim postavicu temu o tome...

Bane:
Kapetane, nismo mi tako loši nego ja vise volim da kupam gliste i da kuvam čaj.
Evo gledam F&H i čoveku trebalo 8 godina da upeca prvog lososa. J....e, za osam godina ima da naučimo da pecamo, a ja i da vezujem udicu :dance: :smile: :preved:

Kapetan:

--- Citat: Bane  01, 02, 2009, 21:27:44 posle podne ---Kapetane, nismo mi tako loši nego ja vise volim da kupam gliste i da kuvam čaj.
Evo gledam F&H i čoveku trebalo 8 godina da upeca prvog lososa. J....e, za osam godina ima da naučimo da pecamo, a ja i da vezujem udicu :dance: :smile: :preved:

--- Kraj citata ---

mi jedino da kupamo gliste i crve :)

Kapetan:

--- Citat: Dule  01, 02, 2009, 23:56:32 posle podne ---espresso, kapetane
Kupite štapove, nema ništa lepše nego ponekada posadi obezbediti ručak. I ne odmah dubince pa pecati soma nego teleskop i plovak pa pored trske ili trave napecati deveriku ili babušku...
Šta ćete smisliti kao izgovor kada vas dete zamolli da ga naučite da peca

--- Kraj citata ---

ma sve smo pokusali i prehranu i plovak i mirisljave kukuruze... ne ide pa ne ide :)

e da vataju se pnkeda oni pesevi na dubinca :) generalno i da upecam vratio bih

znam za naziv karlica ... sada je popularniji govnara :( .. ja sam prosle godine peskirao i farbao brod, ispod vodene linije mi se skinula farba od zagadjenja, ma blaga jeza,,, malo malo pa mrtva riba pluta... inace sam bio kao mali u tom restoranu recimo 80 ili 81 :)  mozda znas moga ujaka on je bio na sadasnjoj marini karaburma zvali su ga Micko Driker (Drica) odrastao je na Cupriji ...

a kad me sin bude pitao kako se peca reci cu mu da se obrati majci :) jedan jediniput sam je vodio na pecanje ja joj namestio stap i reko da mi ne smeta... vecerali smo nas dvoje moja i njena familija... minimum 50 puta sam isao posle na to mesti I NI KEDERA NISAM UPECAO !!! (one ruzne muljare koje zovu riba ruza ili riba pes ne racunam ... )

Pera GARMIN:
Ja sam na pecanje išao redovno dok nisam kupio Dunju. Uglavnom bez ikakvog uspeha...
Onda sam spakovao štapove u boks, i samo ih jednom izvukao za ove dve sezone. I to je bilo bez uspeha.

Pecanje mi je bilo samo izgovor da odem na vodu. Sad kad sam kupio čamac, izgovor mi ne treba...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju