E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
maverick:
Najlakse je okaciti na motoru ali i ja sam kroz ove godine shvatio da je vecini to porblem..prckanje oko motora im se ne svidja...ove uticnice od zortera da po karakteristikama, ali bice ruzno jer moraju biti vidljive......ako imas komoru mozes napravii spajanje unutar..i uz motor ti ide mozda metar kabela...ali spoj napravis tako....da na mjesto gdje presjeces kabel stavis dvije stope s okom...netko ti to treba upresati posebnim klijestima za tu namjenu...spajanje odradis tako spojis s jednim vijekom recimo m-8...naravno na jednoj strani moras imati komad izolatorskog crijeva koji kasnijes navuces preko stopa i samog vijka....
zorter:
Lazio, ovi priključci su vodonepropusni i predviđeni su za spoljnu ugradnju.
Jedino su, što kaže maverik, glomazni pa samim tim možda i ružni, ali nije sve idealno. Tu se moraš sam snalaziti kako to da rešiš.
LSI:
Eх мој Лабуде! Смеши ти се нова реконструкција а ниси ни запливао ове сезоне.
Пре десетак дана јавио ми се мејлом један наш колега наутичар и обавестио ме да је мој лабудић од тридесетпет година промолио главу испод пластичне цираде која га је штитила од лањског снега и овогодишњих киша док је у полусну чекао и надао се да ће ове сезоне запливати.
На жалост, високи водостаји и пре свега моја заузетост учинили су да је било потребно да ме пријатељ обавести да цираде више нема.
Јаки ветрови поцепали су је у парчад.
Како спојеви на палуби нису херметички, монсунске кише које су падале у последње време у нашим крајевима напуниле су чамац водом.
Када сам јуче после подне, после више од месец дана, коначно стигао до марине, имао сам шта да видим.
У чамцу је било више од 200 литара воде. Како је био нагнут прамцем према напред, вода није могла да истиче кроз отвор на крми.
Воде је било толико да је поплавила унутрашњост чамца и сада се питам шта ме чека на пролеће?
Патос од водоотпорне шперплоче био је данима потпљен а шперплочу нисам после уградње накнадно заштитио никаквим заштитним премазом. Јуче нисам приметио деформаицје - бројни завртњи све држе на свом месту али плашим се, долази зима, ниске температуре... Видећемо на пролеће да ли ћу морати да променим патос.
Ипак, све ово пишем како бих скренуо пажњу на пропуст који сам учинио приликом остављања чамца у марини.
Надајући се да ћу чамац након поновне регистрације спустити у воду, нисам водио рачуна о положају чамца на приколици. Као што сам рекао, био је нагнут прамцем на ниже.
Сада знам да је то било погрешно и да сам се тиме позабавио само пет минута дуже приликом остављања чамца у кругу марине, ово ми се не би догодило.
Зато свима саветујем да буду пажљивији и кад чамац остављају на приколици, било да је покривен или не, да га свакако нагну тако да вода може природним падом да истиче из трупа без задржавања.
У противном, десиће се ово што и мени.
И није никаква утеха што је и човек чија је једрилица била паркирана поред мог чамца имао исти проблем као и ја па смо морали и једрилицу да подижемо како би и из ње вода истекла. То само показује да ја нисам сам и једини који не размишља о оваквим ситницама које на крају могу много да коштају.
Arsa:
Hbga Lazo, što kažu: "Kad te hoće ono baš hoće". flasica
Znaš šta ti je činiti.
Kažu da ovog meseca neće biti mnogo kiše pa iskoristi tu situaciju.
LSI:
--- Citat: Arsa 29, 09, 2014, 12:54:42 posle podne ---...
Znaš šta ti je činiti.
Kažu da ovog meseca neće biti mnogo kiše pa iskoristi tu situaciju.
--- Kraj citata ---
Ех, мој Арсо! Кад бих ја то знао, ваљда бих и покушао. Мада, чини ми се да ћу тешко у октобру моћи да издвојим пар дана за неке радове.
Јуче сам упаковао чамац са намером да га не отварам до пролећа. А на пролеће, кад га отворим, видећу шта ће ме сачекати. Сходно томе, одлучићу и шта ћу морати да урадим.
Решио сам да се не нервирам унапред. И кад смо код тог: "Удри бригу на весеље!", решио сам да поред све заузетости одвојим један дан за дружење али о томе у оној другој теми...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju