E, ovako treba... > Palubna oprema
koliko su bolji polliform bokobrani od ostalih i koja je cena
busa2:
Ma prva radnja je otvorena već 40 dana, ali trebam da otvorim taj izložbeni prostor koji je odmah do mene jer u ovih 30 m2 nemože sve da stane.A mogli bi da vidimo za tu dopunu što ću da radim šta bi još bilo interesantno i da vidimo tebi kakav to punjač odnosno pretvarač želiš da uhvatimo ovog elektroničara za te probne uzorke jer će verovatno ti prvi komadi od svakog uzorka biti po nekoj promo ceni radi dalje reklame.
busa2:
poliform F-2 22x64 opseg 70 cm plovnost 13kg mp cena 1800 din, kanap poliester italy fi 8 35din , fi 10 50din a ima i kanapa polipropilen plutajući fi 8 28din ,fi 10 42din fi 12 50din . Neke od cena u prodavnici (plus popust za lađare).bokobran TREM 17x51 1400din,veslo jasen iz komada 1700din a ima i za 1400 din mačeta tramontina 20" 1200din.Pumpica za gorivo nova rade 300 din crevo fi 8 TREM Italy (perfektno) 1m=140din
STG:
Ma gde je otvorena ta prodavnica?
busa2:
zemunski kej, kod same rampe za ulazak na parking od pijace, preko puta restorana zlatno veslo ogromna reklama na zgradi TEHNO-METAL a tačna adresa Masarikov trg 8a u zgradi galenike fitofarmacije pored Credi banke, na ćošku sa ulicom kej oslobodjenja .Nadam se da je dovoljno pošto mnogo ljudi nezna taj kraj po ulicama .
Kapetan:
--- Citat: busa2 10, 12, 2009, 19:24:48 posle podne ---Ma prva radnja je otvorena već 40 dana, ali trebam da otvorim taj izložbeni prostor koji je odmah do mene jer u ovih 30 m2 nemože sve da stane.A mogli bi da vidimo za tu dopunu što ću da radim šta bi još bilo interesantno i da vidimo tebi kakav to punjač odnosno pretvarač želiš da uhvatimo ovog elektroničara za te probne uzorke jer će verovatno ti prvi komadi od svakog uzorka biti po nekoj promo ceni radi dalje reklame.
--- Kraj citata ---
promo cena moze :) treba mi 12v na 220v preko 500w recimo do 1kw jos ako je cist sinus :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju