E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

kako sa nemarnim komsijama

<< < (2/3) > >>

Zoran:
Imenjače poveži ili odveži,ako stalno premeštaš kad češ da uživaš!

Kapetan:

--- Citat: zoran  30, 11, 2009, 21:42:50 posle podne ---Imenjače poveži ili odveži,ako stalno premeštaš kad češ da uživaš!

--- Kraj citata ---

ma sta premsetanje kad stavi ova dva motora moze dva puta dnevno premesta splav  :lol: :friends:

popravljaj cici vez nema druge :)

zoke:
e moj dule vi se foruasi zezaju a ja ozbiljno upita. Ljudi boziji ja sam sa kucom 300 metara od save i svog veza i otprilike dva puta dnevno skoknem do vode i svaki put nekog odmicem i skidam sa sebe ja imam splav a oni neke brodice koje su nabudzene nekim niskim platformama na zrcalu toboze za kante  za pecanje itd itd ni jedna zastitne bove na sebi . e kad dune vjetrina njih pet sest ko sardine naslonjene na mene a ja bratac sve to drzim svojim vezom i klepaju li klepaju. Lijepo mi dodje da povarim neke siljke na splav pa nek onda udaraju ,stvarno nesvacam ljude a to od kad sam ja na savi i ko je ko koliko dugo u camcu to nema nikakve veze jer stoka ostaje stoka. JAlicno volim dobr odnos sa svima ali to se cesto obije o glavu ako si dobar komsija u stanju su svi da se vezu za tebe na onu foru pa dobri smo a ako nekog posaljes u pm digne nosinu i pedercina nece ni da ti zdravo kaze a prve komsije . Dzaba savjeti dogovori kad se pije i rostilja sve ok sutra cemo svi  akciju eeeee kad popusti alkohol repriza vec vidjeno

Barba:
Pa nismo te zezali jer si napisao da je komsija OK. Ako je takva situacija, navari siljke.

zoke:
Jesam rekao dobar komsija vec vidjena sema te zao mu te kako se to desilo pa se izvinjava  itditd u tom smislu sam rekao, e da mi hoce reci ko te jebe pa da to rascistimo u minuti vec ovako sta god da uradis ja konj i svi kazu vidi covjeku zao i izvinjava se a on mu citavu familiju na kamaru

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju