E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
kako sa nemarnim komsijama
zoke:
E sad jedno pitanje kako vi sa nemarnim komsijama. Mislim konkretno za vezivanje plovila i sve sto ide u tu grupaciju od camca do brodice i splava. Naime ovdje kod nas je toliki bezobrazluk sto se tice toga da nemam rijeci. Ja konkretno imam splav i kad ga ankerisem na vodi splav se ne pomjera ni 10 cm gore dole lijevo ili desno znaci brate nema sanse da ja nekog ogulim ulubim ili nedaj boze ostetim na vodi a ovi kraj mene to je opsti javasluk em se vezu na dugacko em stavi neko bocno sidro na krmu toboze da neide nikud a rezultat je oni su uvijek jedan na drugom i ozbiljno se klepaju. Znam ja da je problem da kod nas nema evidentiranja vezova ni mjesta zakupljenog ali to nije problem nego su problem ljudi. Ja sam jednom menjao mjesto zbog toga a bogami moracu opet. Sta da radis covjek kraj mene moze otac da mi bude, dobar prijatan pa nemozes da mu pomenes familiju vec lijepo sa njima nebili jednom shvatio sta treba da uradi itd itd, Neznam kako to vi rjesavate i imate li problema sa ovakvim ponasanjem.
zorter:
Pricaj mi nesto o tome. :suicide:
Svako misli da ima pravo na svaki milimetar obale ili reke, kao da je njihovo vlasnistvo. Ne daj boze da se lociras blizu, a kamoli da ga okacis. Vec sutradan mozes traziti camac oko Beograda. A kad oni tebi prilaze isti slucaj. Najcesci povik je "Znas li ti otkad sam JA na Savi i otkad JA imam camac", s namerom da pokazu kako imaju veca prava na raspolaganje obale ili reke. UZAS!!! :shout:
Barba:
Pa ako je covek OK kako kazes, najbolje u nekom razgovoru da mu pomenes kako mu splav stalni bezi i kako bi trebalo da to sredi. A onda mu predlozis da npr. sutra to odradite zajedno. Sutra mu predlozis da on sprema rostilj ili nesto sl, a ti sve lepo odradis sam i vise ne brines. Jbg, nemaju svi osecaj da drugome cine stetu i da njihov nemar kosta, a cesto nije slucaj da su u pitanju bahati magarci vec sasvim OK ljudi samo bez osecaja za tudju imovinu.
zoki novus:
da ti pravo kazem do pre 10-15god nije bilo takvih poblema ili su bili jako retki
e onda se u begrad sjatio svakakav sljam sto kazu i s koca i s konopca
dosli divlji i oterali pitome
Kapetan:
uzmi cici i povezi sve da mu stoji kako treba.... nema druge...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju