Znam da ćeš brzo rešiti problem sa čamcem i motorom.
Navedi šta tačno tražiš i za koju namenu. Možda neko sa sajta može pomoći. Pozdrav. :drinks:
Čamac bi koristio za pecanje prosečno 2 puta nedeljno od aprila do oktobra . Jedina odluka zasad da će čamac biti plastični ,mada stari pecaroši i ribari kažu da je bolje drveni za onu vrstu ribolova za koju ja koristim a to je bućkanje. Sa ekipom cele godine smo bućkali iz plastičnog čamca sigurno da smo napravili veću galamu nego da smo bili u drvenom čamcu .
Ipak odluka je plastika jer čamac nedeljno bi koristio i sa porodicom.Nažalost zadnjih mesec dana bilo je i dve tragedije na Tisi kod Kanjiže to je 26 km od mene . Imam dvoje dece od 9 i 7 god. prvenstveno moram njih gledati da budu u sigurnom čamcu.Razmišljao sam o Primus 17 , Big-Foot,Nelt 5o6 . Najverovatnije moram poslovno do Novog Sada sledeće nedelje pa ću da svratim do Tri Princeze hoću da vidim uživo Comander sa konzolom koja nema na levu stranu sedište za suvozača. Mislim da bi bilo odlično za porodicu ali opet za pecanje možda preveliko.Ima ko ga ceni da je dobar čamac ali ima i ko je protiv a i cena veća od ostalih.
Big-Foot su mi nudili da idem do njih pa da isprobam sa raznim motorima .
Teško ovo odlučiti , to su kao ženske , nekome plavuše nekome crnke da ne pričam o ostalima ..... :

: